Şile Belediyesi Sporu ve Sporcu Gençleri Destekleme Devam Ediyor

Marmara Elit 2022 Kış Spor Kampı, Şile Spor Akademisi Desteğiyle Şile’de

Şile Belediyesi Şile Spor Akademisi son dönemde Şile’ye farklı ve zengin örnekleriyle sporun  her halini Şile’ye taşımayı sürdürüyor. Şile’nin İstanbul’a 30 dk. yakınlıkta bir kamp merkezi olabileceğinin örneği olarak, Marmara Elit 2022 Kış Spor Kampı’nda Şile’de 3 ayrı kulübünün sporcularını 1 hafta süreyle ağırladı.

Marmara Elit 2022 Kış Spor Kampı Şile’deydi

Şile’de ağırlanan Marmara Elit 2022 Kış Spor Kampı bu yıl Şile’de gerçekleştirildi. Şile Belediyesi Spor Akademisi destekleriyle Şile’de ağırlanan Marmara Elit 2022 Kış Spor Kampı katılımcıları arasında İstanbul Marmara Spor Kulübü, UA Akademi ve Asya Kartalları yer aldı.

8-16 yaş aralığında 200 öğrencinin katıldığı spor kampında, basketbol ve voleybol branşlarında minik, küçük, yıldız, genç kategorilerinde 13 ayrı takım antrenman ve spor eğitimi verildi.

Şile Spor Akademisi Koordinatörü Mecit Yıldırım rehberliğindeki Şile Spor Akademisi basketbol ve voleybol öğrencileri de ayrıca maçlar yaparak organizasyona katıldılar. Tümü Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve okul salonları tesislerinde gerçekleşen 1 haftalık kamp faaliyetleri kapsamında bolca antrenman, dostluk maçları, Şile’nin eşsiz doğal atmosferinde doğa yürüyüşü faaliyetleri yanında otel içi ve dışı sosyal aktiviteler de gerçekleştirildi.

 Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı: “Genç Sporcu Kardeşlerimizi Şile’de Ağırlamaktan Mutluyuz.”

Marmara Elit 2022 Kış Kampı kapanış programında konuşan Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, “Bir haftadır ilçemizde misafir ettiğimiz Marmara Elit 2022 Kış Kampı kapanış programında genç sporcularımızla bir aradayız. Çocuklarımızın yoğun ve stresli ortamlardan Şile’deki gibi rahat ve mutlu oldukları bir ortama kavuştukları için mutluyuz. Şile’de hem karla bütünleştiler hem de bir başka güzel olan baharı gördüler. Şile’de her mevsim bir başka güzeldir. Azim ve kararlılıkla hedeflerinize ulaşacağınıza tüm kalbimle inandığım siz gençlerimizi Şile’de ağırlamaktan mutluyuz. Şile Belediyesi olarak, sporu ve sporcuları özellikle de genç sporcuları her alanda desteklemeye ve yanlarında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Marmara Elit 2022 Kış Spor Kampı Kapanış Programı İle Sona Erdi

Şile İlçe Stadı’nda gerçekleşen Marmara Elit 2022 Kış Kampı kapanış programına; Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, İlçe Emniyet Müdürü Hazım Gümüş, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Bedrettin Naim Arslan, Şile İlçe Milli Eğitim Müdürü Okan Ayhan ve Şile Halk Eğitim Merkezi Müdürü Erhan Kip katılırken, program sonunda, “Asya Kartalları” namını taşıyan genç sporcular ile toplu hatıra fotoğrafı çektirildi.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Ümraniyeli Sporcular Avrupa’da Yıldızlaştı

Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Sporcusu Ömer Ege Budur önemli bir başarıya imza atarak, …

Ümraniye Belediyesi’nden Engelli Bireylere Özel Hizmet Alanı

Ümraniye Belediyesi tarafından hizmete alınan Engelsiz Spor Merkezi, 4 branşta 350 özel bireye eğitim veriyor.  Engelli …

Şile Belediyesi’ne Bir Ödül de Ülke  TV’den

Ülke TV tarafından 8.si düzenlenen “Sporun Devleri Buluşuyor” ödül töreni Ankara’da gerçekleşti. Ankara’da düzenlenen ödül …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir