Ali Babacan Şile Teşkilatın Açılışını Yaptı ve Ziyaretlerde Bulundu

DEVA’ Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, , Teşkilat mensupları ile birlikte Şile İlçe teşkilat binasının açılışını gerçekleştirdi.

DEVA’ Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Teşkilat mensupları ve birçok  siyasi parti temsilcileri  ile STK, lar ve çok sayıda vatandaşın,da katılımı ile birlikte Şile İlçe teşkilat binası açılışını gerçekleştirdi.

İlçe Teşkilatının açılışında davul zurna ile karşılanan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, otobüsten Şilelileri selamlayarak teşkilatın önüne geldi.

Açılış öncesi Şilelilere ve partililere seslenerek, “Çok yoğun bir şekilde teşkilatlanmak üzereyiz. Türkiye’nin dört bir yanında örgütleniyoruz. 973 İlçemizin 705’inde İlçe Başkanlarımız görevlerinin başında, hatta bugün 706 oldu diyebiliriz. Türkiye’nin 81 vilayetinde varız. Türkiye’nin dört bir köşesinde hamd olsun vatandaşlarımız tarafından takdir edilen, ilgi gören ve giderek artan desteğe sahip bir partiyiz. Türkiye’nin en genç siyasi partilerinden birisiyiz ama aynı zamanda Türkiye’nin en hazırlıklı ve iktidara doğru yürüyen bu ülkenin yönetimini devir almaya hazırlanan bir partiyiz. Çok çalışıyoruz, bir yandan her gün sahadayız, bir yandan da mutfak ekibimiz seçimlerden sonra ilk yapacaklarımızı hazırlıyorlar. Şu anda Türkiye’nin dört bir tarafında bütün coğrafyada her bölgeden, her İlden ve İlçeden aynı seviyede destek gören, aynı seviyede ilgi gören bir başka siyasi parti yok. Siyasi partiler biliyorsunuz ki bazı bölgelerde güçlü, bazı bölgelerde zayıf olurlar, Biz öyle değiliz. Biz tüm vatan sathında benzer seviyede ilgi ve destek gören bir partiyiz. İşte bunun içindir ki biz buluşturucuyuz, biz kucaklaştırıcı bir siyasi partiyiz.

Tamda bugün kü iktidarın inadına onlar ne kadar kutuplaştırmaya çalışırsa çalışsın, ne kadar vatandaşlarımızı ayrıştırmaya çalışırsa çalışsınlar, ne kadar ötekileştirme yaparlarsa yapsınlar biz bunların hepsine karşı hayır demek için Deva Partisini kurduk. Vatandaşlarımız bu çatı altında buluşsun, görüşsün bir arada çalışma, yaşama kültürünü partimiz içerisinde yaşatalım diye Deva Partisini kurduk. Bizim partimizde tüm Türkiye’nin temsili var. Türkiye’nin tüm toplum kesimlerinin, Türkiye’nin tüm coğrafyası partimiz çatısı altında temsil ediliyor. Gerçek bir Türkiye partisini Demokrasi ve atılım partisi olarak çok şükür kurduk ve yola çıktık ve yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz ”dedi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan konuşmasının ardından İlçe Başkanı İbrahim Avcı ve diğer yöneticilerle birlikte açılışı gerçekleştirdi. Parti binasını gezdikten sonra basının sorularını yanıtladı. Şile esnafını ve STK’ları da ziyaret eden Babacan;” sorunlarınızı çözmek için biz hazırız mesajları vererek ziyaretlerini tamamladı.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Başkan Ocaklı İsaköy ve Kurfallı’da Mahalle Sakinleriyle Buluştu

Şile için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam eden Şile Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Şile Belediye …

KADEM EKŞİ ISTANBUL GAZETE VE HABERCİLER FEDERASYONUNA PROJELERİNİ ANLATTI

Cumhur İttifakı AK Parti’nin Maltepe Belediye Başkan adayı Kadem Ekşi, Istanbul Gazete ve Haberciler federasyonu …

Şile Gelecek Ve Saadet Partisinin Ortak Adayı; Cengiz Çetin

Gelecek Partisi ve Saadet Partisi Şile’de ortak aday çıkardı. İki partinin ortak Belediye Başkan Adayı …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir