Yine, Yeni, Yeniden İlhan Ceyhun

Şile Esnaf Odası kongresinde başkan değişmedi, yeni, yine İlhan İhsan Ceyhun başkan seçildi.

Şile Esnaf Odası olağan kongresi 15 Şubat Salı Günü Şile Nikah Sarayında gerçekleştirildi.

Tek listeli kongrede aday değişmedi mevcut başkan İlhan İhsan Ceyhun seçim sonunda yeniden başkan seçildi.

Konuşmasında tüm üyelere teşekkür eden Başkan İlhan Ceyhun içerde olan emlakçılara geçmiş olsun dileklerini iletti ve en kısa zamanda aramızda olmalarını temenni etti.

Başkan kendisine sorunla bir soruya da şöyle cevap verdi. “ bazı arkadaşlarımızın ruhsatı olmayan, Esnaf Odasında kaydı olmayan sadece vergi dairesinde kayıtlı bir dünya esnafımız var. Bunlarla ilgili Sanayi Sitesi başkanımızın da belirttiği gibi 38 işyeri ne esnaf odası kaydı ne de ruhsatı var. Tabiî ki Belediye ye bunları belirtiyoruz, bunları anlatıyoruz, diğer insanların haklarının yendiğini söylüyoruz, maalesef yapılan herhangi bir çalışma ve denetim yok. Tabi ki insanlar zorda fakat ödeyen insanlar neden ödüyor o zaman. Esnaf Odası başkanı olarak buraya geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum fakat bunun daha yoğun bir katılımla gerçekleşmesini istiyorum. Hep aynı arkadaşlarımız katılıyor, ne bir şikayet, ne bir talep oluyor, ne de dertlerini anlatıyorlar yada anlatamıyorlar. Bu kongreleri daha büyük mecralarda yapmamız lazım” dedi.

Ayrıca sorulan marketlerin pahalılığı sorusuna da cevap veren Başkan Ceyhun, “elbette marketler çok pahalı bu büyük bir sorun ama bizlerin çalışma sistemi şöyledir.  Bizim üst birliğimiz vardır, birde en üst Birliğimiz TESK vardır. Biz şikayetleri alırız, önce Birliğimize, Birliğimiz TESK’E Gönderir. TESK Başkanımızda Bendevi Palandökendir. Yani biz Esnaf Odası olarak kalkıpta Hükümete bir icraat için dilekte bulunamayız. Böyle bir şey yoktur. Esnafımızın sıkıntısını biz ancak Birliğimize göndeririz” dedi.

YÖNETİM

  1. İsmail Zeki Coşkun
  2. Emin Karataş
  3. Ali Çıvgın
  4. Ali Hakan Bozgoca
  5. Bora Türk
  6. Ali Karaveli

DENETİM KURULU

1-Özcan Sürmene

Tuncay Gülman

Özgür Kabadayı

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Karamandere Camisinin Temeli Atıldı

Karamandere Ekrem Özbilgin Camii Temel Atma Töreni Gerçekleşti Karamandere Mahallesine inşa edilecek olan projelendirilme ve …

Ümraniye’nin İlk Çocuk yun Sokağı Açıldı

Çocuk Oyun Sokağı ve Muhtarlık Binası Açıldı Ümraniye Belediyesi tarafından 2 bin 464 metrekare alan …

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı Gazilerle Buluştu

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Şile Muharip Gaziler Derneğinde Şile Muharip Gaziler Derneği Başkanı Sayın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir