Şile İYİ Partiden Bir Günde Üç İYİ Program

İYİ Parti Şile İlçe Başkanlığı bir günde 3 programla 18 Mart Çanakkale Zaferi’nde İYİ bir organizasyona imza attı.

İlk olarak İYİ Parti Genel Başkanı  Meral Akşener Partisinin İstanbul İl Başkanlığının  “Anlat İstanbul” kapsamında düzenlenen programa katıldı. Burada kendisine Şile Beziyle işlenmiş Atatürk resim ve imzalı tablo hediye edildi. İlçe Başkanı Kahraman Koç’un ev sahipliğinde Şile Ramada otel’de gerçekleşen programa; Genel Başkan yardımcıları, Milletvekilleri, Gik üyeleri,  İl Başkanı Buğra Kavuncu ve yöneticileri, İstanbul İlçe başkanları ile Şile Belediyesi Meclis üyeleri ve yöneticileri katıldı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, toplantı sonrası Şile’nin muhtarlarıyla bir araya gelerek özel bir görüşme yaptı. Görüşme basına kapalı olarak gerçekleşti.

Ardından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener kar yağışı altında Üsküdar caddesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaret esnasında esnafın sorunlarını dinledi ve “ “Esnafı uzun bir zamandır geziyorum. O kadar çok şey öğrendim ki. Siz Türkiye ekonomisinin bel kemiğisiniz… Siyasetçi takımı sizi unuttu. Dolayısıyla ben bu dükkanların içinde kendimizi övmüyorum, başkalarını yermiyorum. Özne sizsiniz” ifadelerini kullandı.

Akşam 17.30 Şile Kültür Merkezinde partili kadınların elleriyle yaptıkları yemek ikramı yapıldı ve akabinde 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma programına geçildi.

İlçe Başkanı Kahraman Koç yaptığı konuşmada; “Bugün Şile’de kıymetli misafirlerimizle birlikte tarihin en görkemli zaferlerinden biri olan Çanakkale ruhunu bir nebze hissetmek için toplanmış bulunuyoruz. Tarih bundan tam 107 sene önce dönemin en teknolojik orduları karşısında imanın, azmin, fedakarlığın ve cesaretin zaferine şahitlik etmiştir. “Bastığın yerleri toprak diyerek geçme tanı, düşün altında binlerce kefensiz yatanı, sen şehid oğlusun incitme yazıktır atanı, verme dünyaları alsan da bu cennet vatanı” bu duygu ve düşüncelerle Çanakkale şehitlerini saygı, minnet ve dua ile anıyor, Yüce Allah onlara layık torunlar olmayı bizlere nasip etsin diyorum” sözlerini tamamladı.

Ardından İl Başkanı Buğra Kavuncu’da konuşmasında öncelikle Şile İlçe teşkilatımıza bugün tertipledikleri tüm programlar için teşekkür ediyorum. Sabah 10.00’dan beri Şile’deyiz. Genel Başkanımızla birlikte güzel bir program yaptık şu anda da bu “anma programıyla” taçlandırıyoruz. Öncelikle Şile İlçe teşkilatımıza teşekkür ediyorum, ellerinize sağlık” diyerek günün anlam ve önemine binaen Çanakkale ruhunu ve zaferini anlatan konuşmasını yaptı. Daha sonra İlçe Başkanı Kahraman Koç tarafından Şile’ye verdiği desteklerden dolayı kendisine plaket takdim etti.

Konuşmaların ardından sanatçılar sahnedeki yerlerini aldı.

18 Mart Çanakkale Zaferi’ni konu alan içeriğiyle Revnak Sanat Merkezi’nin ekibinin programı seyirciye hem duygulu hem de coşkulu anlar yaşattı. 18 Mart Çanakkale Savaşını tiyatral anlatımlarla şarkıların kombinasyonu ile program bütünleşti. 18 Mart ve vatan ruhuyla birlikte açılan Türk bayrakları eşliğinde salonda coşkulu anlar yaşandı.

Program sonunda organizasyonu hazırlayanlara birer teşekkür plaketi verildi.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

KADEM EKŞİ ISTANBUL GAZETE VE HABERCİLER FEDERASYONUNA PROJELERİNİ ANLATTI

Cumhur İttifakı AK Parti’nin Maltepe Belediye Başkan adayı Kadem Ekşi, Istanbul Gazete ve Haberciler federasyonu …

Şile Gelecek Ve Saadet Partisinin Ortak Adayı; Cengiz Çetin

Gelecek Partisi ve Saadet Partisi Şile’de ortak aday çıkardı. İki partinin ortak Belediye Başkan Adayı …

Kabakoz Seyhan’la Güzelleşecek

Şile Kabakoz Mahallesi’nin genç ve çalışkan kızı olarak bilinen iş insanı Seyhan Acar, 31 Mart …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir