Şile Ordulular Derneği Kültür Evi İçin Sözü Aldı

Şile Ordulular Derneği anlamlı bir projeye imzaya atarak, Şile Ordu Kültür Evi için kolları sıvadı.

Yaptığı organizasyonlarla ilklere imza atan Şile Ordulular Derneği Şile Kültür Sarayında “dayanışma yemeği” organize etti.

Şile Nikah Sarayında düzenlenen yemekli organizasyona Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Ordu Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Sabri Çelebi, Ak Parti İlçe Başkanı Erdoğan Akgül, MHP İlçe Başkanı Mustafa Pıçak, İYİ Parti İlçe Başkanı Kahraman Koç, Şile Muhtarlar Dernek Başkanı Timur İzmir, Şile Turizm Dernek Başkanı Emre Budur, Şile Sivaslılar Dernek Başkanı Murat Sabahyeli, Ak Parti Meclis Üyesi Yalçın Kurnaz, İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Özgür, MHP Meclis Üyesi Doğan Gürsoy, Deva Partisi Çekmeköy İlçe Başkanı ve Ordu Dernekler Federasyonu Başkan Yardımcısı Abdülkadir Kocamer, Ordu Dernekler Federasyonu Başkan Yardımcısı Durmuş Gümüş, Çavuş Mahallesi Muhtarı Hüseyin Genç, BBP Şile İlçe Başkanı Birkan Ege, Gölköy Festival Ağası Kadife Çat, Ataşehir Ordulular Derneği Başkanı Ertuğrul Köleoğlu, Ordu Dernekler Federasyonu Başkan Yardımcısı Cemalettin Dervişoğlu, Şile CHP yöneticileri, işadamları, siyasetçiler ve Ordulular katıldı.

Açılış Konuşmasını ev sahibi Şile Ordulular Dernek Başkanı Zihni Toygan yaptı. Toygan protokole ve davetlilere “hoş geldiniz” dedikten sonra konuşmasına şöyle devam etti. “Bu geceyi düzenlemekteki amacımız; yaklaşık 23 yıllık derneğimize mekan kazandırmak ve iyi bir noktaya taşımaktır amacımız. Bu konuda da herkesin bizlere destek vereceğine inanıyor ve şimdiden teşekkürler ediyorum ayrıca  derneğimizin kurucularına ve geçmiş dönem başkanlarına teşekkür ediyor afiyetler olsun diyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Belediye Başkanı İlhan Ocaklı’da konuşmasının başında herkesi selamladıktan sonra, dernekler pandemi sonrası dernekler kongrelerini yapıp, faaliyetlerine yavaş yavaş başladılar. Bizde sizlerin bu konularda sonuna kadar yanınızdayız, bizlere düşen ne varsa emre amadeyiz. Onları her zaman yanınızdayız. Karadeniz’in hemen her tarafını Trabzon, Ordu, Rize ve müthiş coğrafyayı gezme imkanı oldu. Bizler birçok farklı yerlerden buralara geldik ama aidiyet duygusuyla hepimiz Şileli’yiz. Dolayısıyla burada bulunan bütün hemşehri derneklerinin kültürlerini yansıtabilmeleri için bize düşeni yapmaya hazırız” dedi.

Ardından Ordu Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Sabri Çelebi’de tüm Ordulu hemşerilerimizin her zaman yanındayız. Tüm derneklerimizle birlikte siyaset gözetmeksizin dayanışma içindeyiz.Bizde İl, İlçe köy dernekleri olmak üzere 400 civarı derneğimiz bulunmaktadır bunların da yüzde 60’ı kendi mülkündedir. Şile Ordulular Derneği de kendi mülkünü almasında her zaman yanındayız, bizde başkanımız gibi üzerimize düşeni yapmaya hazırız” dedi.

Ardından siyasi İlçe Başkanları da mikrofonu alarak üzerlerini düşeni yapacaklarının sözün verdiler.

Konuşmalar bitmeden Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı mikrofonu tekrar eline aldı konuya son noktayı koydu. Şile’nin aidiyetine mal olmuş dernekler başımız gözümüz üstüne. Ben Ordulular Derneğine Belediyenin kiracılardan olan bir mülkiyeti Ordulular Derneğimize kazandıracağim. Hayırlı olsun” diyerek son noktayı koydu. Ardından sırasıyla yardımseverler destek vereceklerinin sözünü verdiler.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Ümraniye’de 9 Taksi Durağı Açıldı

*Taksicilerin hizmet kalitesini artıracağı, vatandaşların daha modern ve işlevsel hizmet alacağı 9 taksi durağının açılışı …

Karamandere Camisinin Temeli Atıldı

Karamandere Ekrem Özbilgin Camii Temel Atma Töreni Gerçekleşti Karamandere Mahallesine inşa edilecek olan projelendirilme ve …

Ümraniye’nin İlk Çocuk yun Sokağı Açıldı

Çocuk Oyun Sokağı ve Muhtarlık Binası Açıldı Ümraniye Belediyesi tarafından 2 bin 464 metrekare alan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir