Basketbol, Voleybol ve Futsal Ödül Töreni Yapıldı

Şile Gençlik ve Spor Müdürlüğü 2021- 2022 öğretim dönemi Okul Spor Şenlikleri kapsamında ilk turnuvasını gerçekleştirdi.

Basketbol, voleybol ve Futsal branşlarında gerçekleşen turnuvada dereceye giren okulların kupa töreni 4 Nisan 2022 pazartesi günü Gsb İlçe Müdürlüğü Kapalı Spor Salonunda yapıldı.

İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Bedrettin Naim Arslan açılış konuşmasında ” Şile gerek stadyum ve gerekse Kapalı Spor Salonundaki etkinlikler ile sezona hızlı girmiştir. Öğrenci ve öğretmenlerle, kamu kurumları ile omuz omuza çalışmamız Temmuz ayında Rafting Analig Şampiyonasının ilçemizde yapılmasını getirmiştir. Bu bağlamda Kaymakamımız, Belediye Başkanımıza ve öğrencisinden İlçe Müdürüne tüm Milli Eğitim Camiasına teşekkür ederim” dedi.

Gençleri Boş Bırakmayalım.

Törende konuşan Şile Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya ”Katılımdan dolayı çok memnun oldum. Bu kadar genci bir arada görmek gelecek adına ümitli. Salon ve stadyum boş kalmamalı. Bu etkinlikler farklı boyutlarda tekrarlanmalıdır. ” dedi.

Törene Şile Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya’nın  yanı sıra Belediye Bşk. Yrd. Ömer Keser, Emniyet Müdürü Hazım Gümüş, Milli Eğitim Müdürü Okan Ayhan ile dereceye giren okulların müdürleri ve Beden Eğitimi Öğretmenleri de katıldı.

Tören sonunda okullara Kupa ve her katılan sporcuya madalyaları takdim edilirken, Beden Eğitimi Öğretmenlerine de Gençlik ve Spor Bakanlığının 10 ciltlik spor eğitim seti hediye edildi.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Ümraniyeli Sporcular Avrupa’da Yıldızlaştı

Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Sporcusu Ömer Ege Budur önemli bir başarıya imza atarak, …

Ümraniye Belediyesi’nden Engelli Bireylere Özel Hizmet Alanı

Ümraniye Belediyesi tarafından hizmete alınan Engelsiz Spor Merkezi, 4 branşta 350 özel bireye eğitim veriyor.  Engelli …

Şile Belediyesi’ne Bir Ödül de Ülke  TV’den

Ülke TV tarafından 8.si düzenlenen “Sporun Devleri Buluşuyor” ödül töreni Ankara’da gerçekleşti. Ankara’da düzenlenen ödül …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir