Şile caddeleri ışıl ışıl olmaya devam ediyor. Kumbaba Caddesi’ne Görkemli Açılış

En son 19 Mayıs’ta açılan Üsküdar caddesi’nin ardından Kubababa Caddesi de görkemli bir şekilde açıldı. Şile’nin çehresini değiştiren aydınlatma projesi kapsamında caddeler ışıl ışıl olmaya devam ediyor. Aydınlatma ve peyzaj çalışmalarının sonuncusu Kumbaba Caddesi Prestij Cadde Uygulama Projesi hizmete açıldı. Açılışta DJ Doğukan Manço canlı performans sergiledi.

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı: “Şile Belediyesi’nin İlçemize Kazandırdığı Bu Eser Milletimizin Şile’mize Verdiği Değerin Sembolüdür.”
Şile Belediyesi, Kumbaba Mahallesi’nde gerçekleştirdiği ‘Prestij Caddesi Projesi’ ile Şile’ye yepyeni bir görünüm daha kazandırdı. Kumbaba Caddesi Prestij Cadde Uygulaması, AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Garnizon Komutanı Hazel Yılmaz, Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Cumhuriyet Başsavcısı Burhan Ergar, Belediye Meclis Üyeleri ile AK Parti Şile İlçe Başkanı Erdoğan Akgül tarafından 21:00’de açıldı. Açılışta konuşan Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, “Yürüyüş yolları, modern kaldırımları, dekoratif aydınlatma sistemleri ve bordür düzenlemeleri ile Şile’nin 2. prestij caddesi uygulaması olan Kumbaba Caddesi Aydınlatma ve Peyzaj Projemiz, Şile’ye hayırlı olsun. Şile Belediyesi’nin ilçemize kazandırdığı bu eser, devletimizin milletimizin turizm merkezi olan Şile’mize verdiği değerin ve sunduğu hizmetlerin sembolüdür.” ifadelerini kullandı.



Şile’nin Yeni Bir ‘Prestij Caddesi Projesi’ Daha Kumbaba’da Hizmete Girdi…
Şile Belediyesi tarafından tamamlanarak, Şile’nin ikinci prestij caddesi olarak hizmete açılan Uygur ve Üsküdar Caddelerini birbirine bağlayan, yaklaşık 1.5 Km uzunluğunda ve 17 metre genişliğindeki Kumbaba Caddesi Prestij Cadde Uygulama Projesi kapsamında, cadde üzerinde 7 metre genişliğinde araç gidiş geliş yolu, 1.5 metre genişliğinde yürüyüş yolu,  yaya kaldırımı ve araç yolunun her iki kısmında peyzaj alanları bırakıldı ve aynı zamanda engelli dostu olacak şekilde tasarlandı. Yaklaşık 5.450 M² yaya alanına sahip caddede, 3.432 M² peyzaj alanı düzenlemesi gerçekleştirilerek, yaya alanlarında granit plak taş ve bordür kullanıldı. Yol aksı boyunca yeşil alanlara 100 adet palmiye ağacı dikilerek, peyzaj alanları daha nitelikli hale getirildi, yol boyunca cep otoparkları oluşturuldu ve aks boyunca toplam 64 adet aydınlatma direği kullanılarak, aydınlatmalar üzerinde Şile Bezi motifi olan büyük yıldızlar kullanıldı.



Kumbaba Caddesi Muhteşem Bir Kalabalığa Tanık OlduCaddeyi boydan boya dolduran vatandaşlar, önce kortej yürüyüşü yaptı ardından Kumbaba Caddesi üzerine kurulan sahnede canlı performans sergileyen DJ Doğukan Manço’nun çaldığı birbirinden güzel parçalar ile doyasıya eğlendi. 

2 yıllık zorunlu bir aradan sonra tekrar açık hava etkinliklerinde buluşan Şileliler hem yenilenen caddenin hem de Doğukan Manço’nun enerji dolu performansının keyfini çıkardı.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Karamandere Camisinin Temeli Atıldı

Karamandere Ekrem Özbilgin Camii Temel Atma Töreni Gerçekleşti Karamandere Mahallesine inşa edilecek olan projelendirilme ve …

Ümraniye’nin İlk Çocuk yun Sokağı Açıldı

Çocuk Oyun Sokağı ve Muhtarlık Binası Açıldı Ümraniye Belediyesi tarafından 2 bin 464 metrekare alan …

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı Gazilerle Buluştu

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Şile Muharip Gaziler Derneğinde Şile Muharip Gaziler Derneği Başkanı Sayın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir