Şile Oya Ali Osman Keçeci Sosyal Bilimler Lisesi Mezuniyet Töreni Yapıldı

Şile Oya Ali Osman Keçeci Sosyal Bilimler Lisesi 2021-2022 Mezuniyet törenini 12/05/2022 Perşembe günü okul bahçesinde gerçekleştirildi.

41 Öğrencinin mezun olduğu “Mezuniyet Törenine” Şile Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Güllüce, Milli Eğitim Müdürü Okan Ayhan, Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürü Bedrettin Naim Arslan, Şile Müftüsü Metin Akbaş, AQhmetli Muhtarı Adnan Kurt, veliler ve öğrenciler katıldı.

üstün vasıflarla yetişmiş olmalarının haklı gururunu yaşıyoruz

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından selamlama konuşmasını yapan Okul Müdürü Hilmi Yorulmaz;”bu günün haklı gururunu yaşayan kalpleri heyecanla çarpan siz velilerimizi, öğrencilerimizi ve yakınlarını tebrik ederek velilere seslendi. Okul Müdürü şöyle devam etti,” değerli velilerimiz; emanet olarak aldığımız değerli evlatlarınızı bir ebeveyn olarak bütün idarecilerim, öğretmenlerim, personelimiz, hizmetlilerimiz onlara hizmet ederek, kendilerinden emin, ne  istediklerini bilen hedefleri için çalışan bilgili, görgülü, yaşamı seven, yaşatmayı görev bilen sevgi dolu bireyler olarak sizlere büyük bir mutluluk ve heyecan içerisinde  takdim ediyorum. Yaklaşan üniversite sınavlarında onlara başarılar dilerken, desteklerinizi hayatlarının her alanında devamını temenni ediyorum. Değerli meslektaşlarım; “bir anne-baba şefkatiyle kucaklayıp, erdem ve bilgi ile donattığınız bir nesli bugün burada uğurluyoruz.

Onlara gösterdiğiniz kılavuzluk, ,ilgi ve şefkatler için sizlere teşekkür ediyorum. Kıymetli misafirlerimiz; okulumuzun diğerlerinden farklı en önemli özelliklerinden biri de önünde hazırlık sınıfı olması ve dolayısıyla 5 yıllık bir lise olmasıdır. Bugün Sosyal Bilimler Lisesi idareci ve öğretmenleri olarak öğrencilerimizin akademik anlamda ve insani değerler bakımından üstün vasıflarla yetişmiş olmalarının haklı gururunu yaşıyoruz. Sevgili öğrenciler; mezun olduktan sonra her biriniz farklı yerlere gideceksiniz. Biz burada olsak ta olmasak ta okulunuzu mutlaka ziyarete geliniz. Sizleri ülkenin kaderinde söz sahibi olacak mevki ve makamlarda görmek bizlerin en büyük kazancı olacaktır. Hepinize başarılar diliyor, güle güle diyorum” dedi.

Artık karar verme zamanı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Okan Ayhan’da yaptığı konuşmada; “bu bir eğitim süreci. Ana sınıfından başlayıp, Üniversite sona, sonra da hayallerinizin gerçekleştiği, insanın bütün eğitim hayatı boyunca hedeflerini koyduğu alanda ilerlemesi, vatanına, milletine hizmet etmesinden oluşuyor. Artık karar verme zamanı. Ana sınıfından itibaren verilen büyük bir emek var. Ailelerinizin sizin üzerinizde çok büyük emeği var, öğretmenlerinizin sizin üzerinizde büyük emeği var ama en büyük emek ve gayret sizlerin. Sizlerin çabalarınız var, hayalleriniz var. İnşallah hayalleriniz gerçek olur. Hepinize başarılar diliyorum” dedi. A sınıfından Onurhan Ayhan’da konuşmasında okul çalışanlarından, öğretmenlerinden ve 5 yıl önce kendisini okula bırakıp, 5 yıl sonra almaya gelen babasına ve ailelere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından öğrenciler arasında bayrak ve flama devir teslim töreni yapıldı. Okul birincisi, ikincisi ve üçüncüsüne protokol tarafından ödülleri takdim edildi. Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Güllüce’de mezun olan öğrencileri tebrik ederek başarılar diledi.

Buruk bir mutluluk içinde heyecanlı tavırları ile dikkat çeken öğrenciler program sonunda keplerini havaya atarak, yarınlara umutla bakıp, ışığın geldiği yöne başlarını çevirdiler.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Şile Belediyesi’nden Teknoloji̇ Bağımlılığı Semineri

Şile Belediyesi’nin düzenlediği ücretsiz danışmanlık seminerleri devam ediyor. Şile Belediyesi tarafından 6 Ocak Cumartesi günü …

Başkan Ocaklı Okul Ziyaretlerine Devam Ediyor

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği okul ziyaretleri ile öğrencilerle ve …

Ümraniye Belediyesi Ekiplerinden Öğrencilere Afet Farkındalık Eğitimi

Ümraniye Belediyesi arama kurtarma ekipleri, okullarda öğrencilere periyodik olarak verdiği deprem tatbikatı gerçeğini aratmadı. Öğrencilerin …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir