MHP’nin ‘Adım adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma’ Programı Şile’de Yapıldı

 MHP Genel Merkezi tarafından organize edilen ‘Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma’ temalı program kapsamında Şile İlçesi ziyaret edildi.

MHP’nin İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantısı kapsamında gerçekleştirilen Şile ziyaretine Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Vekili İzzet Ulvi Yönter, ,İstanbul Vekili Mehmet Bülent Karataş ve Myk Üyeleri Nevzat Ünlütürk, Şahin Gürz, Nur Tuğba Aktay ve İstanbul İl Başkanı Birol Gür’ün katılımları ile gerçekleşti.

25 Haziran Cumartesi günü Şile’ye gelen heyet, ilk olarak MHP İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Şile İlçe Başkanı Mustafa Pıçak ve yönetimi tarafından karşılanan heyet, partililerle bir araya geldi.

İlçe Başkanı Mustafa Pıçak, Şile’yi ziyaretlerinden dolayı yöneticilere “hoş geldiniz” konuşması yaparak Şile ve çalışmalar hakkında kısa bir bilgi verdi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, “Şile bizim için çok önemlidir. Her zaman çalışmalarında azami gayret göstermiştir. Bizde bizlere aktarılan her sorunda üzerimize düşeni yapmaya çalıştık diyerek Osmangazi Barajının ötelenmesi ile Darlık-Esenceli köylerinde ki mülkiyet sorununu örnek gösterdi. Konuşmasının sonunda 2023 seçimlerinde oylarının artırılmasını İlçe’den talep etti.

 İlçe Binasından ayrılan heyet Şile’de yeni kurulan Şile Dernekler Federasyonunu ziyaret etti. Burada Federasyon Başkanı Süleyman Hilmi Eren tarafından karşılandılar.

Süleyman Hilmi Eren yaptığı “hoş geldiniz” konuşmasının ardından konuyu Osmangazi Barajına getirdi. Sorunun ötelenmesinde geçmişte önemli bir payı olan İzzet Ulvi Yönter’e teşekkür eden Eren konunun İBB’den çıkarak tekrardan DSİ’ye geçtiğini söyledi ve “Yeni ve daha büyük bir sorun oluştu. Bu konuda desteğinize ihtiyacımız var” dedi. İzzet Ulvi Yönter ise konuyu takip ederek köylünün hassasiyetlerini ve değerlerini koruyacaklarına söz verdi. Yönter “MHP Söz verdi mi tutar, yapamayacağı sözü de vermez” dedi.

MUHTARLAR ORMAN SORUNLARINI AKTARDI

Heyet son olarak Şile Muhtarlar Derneği’ne bir ziyarete bulundu. Dernek Başkanı Timur İzmir ve muhtarlar MHP’lileri kapıda karşıladılar. İçeride ikramlar eşliğinde samimi bir sohbet gerçekleşirken muhtarlar köylerinin sorunlarını dile getirdiler.

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter Orman ile ilgili MHP Şile ilçe başkanlığının ilçede ki kestane ağaçlarını saran hastalıkla ilgili yürüttüğü çalışmayı takip edeceklerini söyledikten sonra köylerde genel bir talep gören eski usül Sıralı Sistem kesime geçilmesi talebini de Orman Genel Müdürü ile bizzat görüşeceğini ifade etti.

TARIM KREDİ KOPERATİFİ ve SPORCU LİSANLARI DA MASADAYDI

MHP Şile İlçe Başkanlığı’nın yine bizzat Ankara’da yürüttüğü Tarım Kredi Kooperatifi Kurulmasına yönelik çalışmaların hatırlatılması üzerine de “Şile bir tarım bölgesi burada bir kredi kooperatifi olmalıdır. Biz bunu destekliyoruz” dedi.

Sporsever vatandaşların Şile’de lisans almanın doktor prosedürüne takılmasını hatırlatması üzerine en azından haftada bir gün lisans için doktor tahsisi noktasında Sağlık Bakanlığı ile görüşeceklerini de söyledi.

MHP Yönetimi Üsküdar Caddesi esnafını da ziyaret edip, şikayet ve talepleri not aldılar.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

KADEM EKŞİ ISTANBUL GAZETE VE HABERCİLER FEDERASYONUNA PROJELERİNİ ANLATTI

Cumhur İttifakı AK Parti’nin Maltepe Belediye Başkan adayı Kadem Ekşi, Istanbul Gazete ve Haberciler federasyonu …

Şile Gelecek Ve Saadet Partisinin Ortak Adayı; Cengiz Çetin

Gelecek Partisi ve Saadet Partisi Şile’de ortak aday çıkardı. İki partinin ortak Belediye Başkan Adayı …

Kabakoz Seyhan’la Güzelleşecek

Şile Kabakoz Mahallesi’nin genç ve çalışkan kızı olarak bilinen iş insanı Seyhan Acar, 31 Mart …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir