Gema Polimer Yeniden Şile Yıldızspor ile

Şile’yi 3. Lig’de temsil eden Şile Yıldızspor ile Gema Polimer Plastik Ürün San. Tic. Aş. arasında ki sözleşme yenilenerek sponsorluk anlaşması imzalandı.

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı ev sahipliğinde Mercan Köşk Sosyal Tesislerinde gerçekleşen görüşmeler sonucu  Şile Yıldızspor ile  Gema Polimer Plastik Ürün San. Tic. A.Ş. arasında sponsorluk anlaşması yenilenerek imzalandı. Atılan imza sonucunda kulüp 2022-2023 sezonunda da GEMA POLİMER ŞİLE YILDIZSPOR adıyla lige tekrardan katılma kararı aldı.

Hep beraber el ele verip desteklerinizle birlikte Yeni sezona girmek istiyoruz

İmza protokol öncesi açılış konuşması yapan Şile Yıldızspor Başkanı Hasan Çiftçi tüm katılımcılara “hoş geldiniz” dedikten sonra; “Belediye Başkanımız sağolsun. Bizlere her zaman desteklerini verdiler. Değerli yönetim kurulumuzla ve sizlerin desteği ile geçen yıl ki sezon idare ettik. Yaptığımız işi asla küçümsemedik, kolay değil, Türkiye’nin 93 takımından İstanbul Anadolu Yakasında iki tane takım kaldı. Sancaktepe trilyonlar harcadı ve yine de düştü. Demek ki biz yönetim olarak  iyi yönetiyoruz. Belediye olarak  Kaymakamlık olarak ve tüm kamu kurumlarıyla birlikte. Sıkıntılarımız var mı var, problemlerimiz var mı var ama bir şeyi göz ardı etmeyelim. 15 gün önce Federasyon seçimlerine gittik orada gördük ki birçok takımın 5 trilyon, 8 trilyon, 10 trilyon kulüplerin borçları var. Şile Polimer Yıldızspor Şile’nin takımı olarak, hep beraber el ele verip desteklerle birlikte, hem transferlerimizi hem de sezonu rahat bir şekilde geçiririz. Amacımız bu takımı hep beraber iyi bir yere taşımak. Şuanda iki büyük sorunumuz vardır. Sporculara kalacak bir yer ve ekonomik yönden sıkıntıdayız. Bu sorunları desteklerinizle birlikte inşallah giderir ve yeni sezona çok daha güçlü bir şekilde devam ederiz. Ben yönetim kuruluma, Belediye Başkanıma, Mehmet Aydın ağabimize çok teşekkür ediyorum. Yeni sezonda başarı bizimle olsun, şimdiden hayırlı olsun diyorum”

Şile’nin değerlerine sahip çıkıyoruz

Gema Polimer Plastik Ürün San. A.Ş. yönetim kurulu Başkanı Mehmet Aydın duygularını şu şekilde ifade etti. “Ben her zaman Şile’yi ve takımımızı zaten destekliyorum, bu bizim yani Şile’nin takımı. Bizler sahip çıkmak zorundayız. Ben şahsım olarak yalnızca Şile Yıldızsporu değil, diğer takımlara da gereken desteği veriyorum. Bizim dediğimiz, Şile’ye değer katan her şeye destek verilmesine inanıyorum.  Bu yalnızca benim veya bizlerin desteğiyle de kalmamalı, herkes elinden geleni yapmalıdır. Bende imkanlarım dahilinde gerekeni yapmaya çalışıyorum..Arkadaşlarımızda ellerinden geleni yapıyor. Tek başına başarı olmaz. Yeni sezonumuz şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Gema Polimer Şile Yıldızspor yöneticisi Ünal Başaran’da; “tüm takım arkadaşlarımız zor şartlar altında ellerinden gelenin fazlasını yaptılar. Halen daha yapmaya çalışıyorlar ben kendi adıma desteklerinden ve emeklerinden dolayı tüm kadroya teşekkür ediyorum” dedi.

Bizler yine de ne gerekeni yapacağız.

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı^da “bu işler gönül işi, Şile’nin değerlerine sahip çıkıyoruz. Bu işten hiçbirimiz gelir elde etmiyoruz. Bu takımlar bizim, Şile’de üç takım var hepsine elimizden geldiği kadar destek olmaya çalışıyoruz. Fakat bu yalnızca bizlerin desteği ile de olmaz, tüm esnafımız sahip çıkmalıdır. Anadolu’da böyledir. Herkes karınca kararınca desteğini verir. Esnafa çıktıklarında çorbada tuzum olsun diye herkes gönlünden bir şeyler verir. Bizde de öyle olması lazım. Bizler yine de ne gerekiyorsa yapacağız. Yeni projeler üretip, kulübe kaynak üretmemiz lazım. Mehmet abi gibi, Ünal abi gibi, sizler gibi herkes sahip çıkması lazım. Çünkü aynı ideal uğruna mücadele veriyoruz. Bir çok insan bu topa girmekten kaçarken sizler hiçbir karşılık beklemeden zamanınızı, paranızı harcıyorsunuz. Allah sizin gibilerin sayısını artırsın. Hepinize teşekkür ediyorum. Kendi adıma yapılması gereken ne varsa aldım kabul ediyorum. Sadece Gema Polimer Yıldız spor değil, Şile spor, Deniz spor olarak. Zaten amacımız hepiniz bir çatı altında toplanmanız ki zaten Şile Yıldızspor abi konumunda. Dolayısıyla bunları kazanmamız lazım, Şile’nin değerleri hepimizin ortak değerleridir. Bu anlaşmanın hayırlara vesile olmasını diliyorum” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Konuşmaların ardından  Gema Polimer Plastik Ürün San. Tic. A.Ş yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aydın ile Şile Yıldızspor Başkanı Hasan Çiftçi arasında protokol 2022-2023 sezonunun imzasını attılar ve yeniden Şile Yıldızspor Gema Polimer Şile Yıldız Spor oldu.

Çekilen hatıra fotoğrafları ile birlikte toplantı sona erdi.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Ümraniyeli Sporcular Avrupa’da Yıldızlaştı

Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Sporcusu Ömer Ege Budur önemli bir başarıya imza atarak, …

Ümraniye Belediyesi’nden Engelli Bireylere Özel Hizmet Alanı

Ümraniye Belediyesi tarafından hizmete alınan Engelsiz Spor Merkezi, 4 branşta 350 özel bireye eğitim veriyor.  Engelli …

Şile Belediyesi’ne Bir Ödül de Ülke  TV’den

Ülke TV tarafından 8.si düzenlenen “Sporun Devleri Buluşuyor” ödül töreni Ankara’da gerçekleşti. Ankara’da düzenlenen ödül …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir