Şile ADD Birlik ve Beraberlik Kahvaltısı Düzenledi

ADD Şile Şubesi Genel Kurul Sonrası düzenlediği kahvaltılı programda yeni yönetimini tanıtarak, birlik ve dayanışma mesajı verdi.

ADD Şile Şubesi 23 Temmuz Cumartesi Çamlık Tesisinde düzenlediği kahvaltı programına Deva Partisi Şile İlçe Başkanı İbrahim Avcı, Muhtarlar Dernek Başkanı Timur İzmir’in yanı sıra çok sayıda üye misafirler katıldı.

Kahvaltı sonrası ADD Şile Şube Başkanı Hanife Telli yaptığı konuşmada; “geleneksel olarak düzenlediğimiz ve arzu ettiğimiz birlik ve beraberlik kahvaltısına hoş geldiniz. Amacımız birlik ve beraberlik içinde düşüncelerimizi paylaşmak, ders çıkartmak, neler yapabileceğimizi planlamak, varlığımızı ve sesimizi duyurmak, Atatürk ve Atatürkçülüğü gelecek nesillere anlatarak kavramlarını sağlamaktır. Atatürkçülük kısaca Ulusal Bağımsızlık ve Ulusal onur demektir. Türkiye umudumuzun ışığıdır. Aydınlık ve çağdaş, özgürlük ve barışın hüküm sürdüğü bir Türkiyeliği gençlerimizle birlikte inşa etmek istiyoruz. Buna olan umudumuz ve inancımız tamdır ve bu bizlerin mücadele azmini artırmaktadır. Bu amaç uğruna hepimiz buradayız ve mücadele eden bireyleriz. ADD Şile olarak bir gençlik kolları kurmayı düşünüyoruz. Bunun çalışmalarına başladık. Sizlerde evlatlarınızı derneğimize üye yaparak onlara bu konuda destek olmanızı istiyoruz. Şuan 3 öğrencimize burs veriyoruz. Bu sayıyı daha da artırmak için desteğinizi istiyoruz. Sizlerle birlikte birçok projeye imza atmak istiyoruz. Atamızın bize bıraktığı en büyük miras olan asrın ve bilimin ışığında sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler diliyorum” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Konuşmasının ardından yönetimini tek tek anons ederek yanına davet etti ve tanıttı. Ardından yeni üyelere kimlik kartları takdim edildi.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Ümraniye’de 9 Taksi Durağı Açıldı

*Taksicilerin hizmet kalitesini artıracağı, vatandaşların daha modern ve işlevsel hizmet alacağı 9 taksi durağının açılışı …

Karamandere Camisinin Temeli Atıldı

Karamandere Ekrem Özbilgin Camii Temel Atma Töreni Gerçekleşti Karamandere Mahallesine inşa edilecek olan projelendirilme ve …

Ümraniye’nin İlk Çocuk yun Sokağı Açıldı

Çocuk Oyun Sokağı ve Muhtarlık Binası Açıldı Ümraniye Belediyesi tarafından 2 bin 464 metrekare alan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir