Şile Belediyesi “Adım Adım Yerinde Hizmet”e Devam Ediyor

Şile Belediyesi’nin, Şile’nin ihtiyaçları çerçevesinde, Şile’yi daha güzel bir hale getirme amacıyla tüm müdürlükleri ile uyguladığı 2022 yaz mevsimi ‘Adım Adım, Yerinde Hizmet’ çalışmalarına 15. durak olan Bucaklı Mahallesi’nden başlandı.

Şile Belediye Başkanı Ocaklı: “Hedefimiz Yaz Aylarında Da Şileli Komşularımızın Rahatını ve Konforunu Artırmak.”
Şile Belediyesi olarak, ilçedeki yaşam kalitesine olumlu katkılar sağlayacak olan yaz çalışmalarıyla, Şile’nin çehresini değiştirmeye ve güzelleştirmeye devam ettiklerini belirten Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Şile Belediyesi çalışmaları hakkında bilgi vererek, “‘Adım Adım, Yerinde Hizmet’ uygulamamız kapsamında bugün Bucaklı Mahallemizde hemşehrilerimizle bir araya gelerek, temizlikten, yol bakıma, peyzajdan, dezenfeksiyon çalışmalarına kadar bir çok önemli hizmeti eş zamanlı bir şekilde mahallemiz ile buluşturduk. Belediye Danışmanlarımız, Belediye Başkan Yardımcılarımız ve birim müdürlerimiz ile Bucaklı Mahallemizde kıymetli hemşehrilerimizle bir araya geldik. Hedeflediğimiz hizmetlerimizi hemşehrilerimizle paylaştık, düşüncelerini dinledik. Bucaklı Mahallesi muhtarımız Sayın Mehmet Erçetin ve kıymetli hemşehrilerimize misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızın ve ilçemizin ihtiyaçları doğrultusunda planlayarak, mahalle mahalle gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımız devam edecek. Hedefimiz yaz aylarında da Şileli komşularımızın rahatını ve konforunu ‘Adım Adım, Yerinde Hizmet’ faaliyetlerimiz ile artırmak.” diye konuştu.




Şile Belediyesi Tam kadro Bucaklı Mahallesi’nde
Şile Belediyesi olarak, Bucaklı Mahallesi’nde Adım Adım Yerinde Hizmet Çalışmaları kapsamında; ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışmaları, ot biçme ve peyzaj çalışmaları, park onarım ve bitkilendirme çalışmaları, cami temizliği, asfalt yama ve kilit taş onarımı ve de genel bakım onarım çalışmaları gerçekleştirildi. 
Temel belediyecilik faaliyetlerinin dışında çocuklara yönelik boyama atölyesi ve mobil spor aktivitelerinin de yer aldığı program beğeni kazanmaya devam ediyor.




Mahalle Sakinleri İle Kahvaltılı Toplantı Yapıldı
Şile Belediyesi ekipleri tarafından Bucaklı Mahallesi’nde gerekli çalışmalar yapılırken, Bucaklı Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, birlikte yapılan kahvaltının ardından mahallelinin ihtiyaç ve taleplerini ilk ağızdan dinleyerek fikir alış verişinde bulundu. Yaz tatilinin tadını çıkaran öğrencileri de unutmayan Başkan Ocaklı çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı.  Şile Belediyesi çalışmaları yaz mevsimi boyunca ilçemizdeki tüm mahallemizde devam edecek. 

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Karamandere Camisinin Temeli Atıldı

Karamandere Ekrem Özbilgin Camii Temel Atma Töreni Gerçekleşti Karamandere Mahallesine inşa edilecek olan projelendirilme ve …

Ümraniye’nin İlk Çocuk yun Sokağı Açıldı

Çocuk Oyun Sokağı ve Muhtarlık Binası Açıldı Ümraniye Belediyesi tarafından 2 bin 464 metrekare alan …

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı Gazilerle Buluştu

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Şile Muharip Gaziler Derneğinde Şile Muharip Gaziler Derneği Başkanı Sayın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir