Gema Polimer ŞileYıldızspor Sezona Merhaba Dedi

Gema Polimer Şileyıldızspor sezon açılış startını 26 Temmuz Salı Günü verdi.

Hazırlanan açılış programına Şile Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya, Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Şileİlçe Gençlik ve Spor Müdürü Bedrettin Naim Arslan, Şile Spor Kulübü Başkanı Tanju Altınay, Şile Polimer Yıldızspor Başkanı Hasan Çiftçi, yöneticiler, teknik kadro ve futbolcular katıldı.

Şile Polimer Yıldızspor Başkanı Hasan Çiftçi; “Sizlerden başarılı bir lig geçirmenizi istiyorum. Biz Yönetim olarak her zaman yanınızda olacağız. Bizler sizler için elimizden gelenin fazlasıyla yapmaya gayret ediyoruz.Yönetim kurulundaki arkadaşlarım buradalar, inşallah hep beraber yüzümüzün akıyla bir yeni bir sezon daha geçireceğiz, hepinize başarılar diliyorum” dedi.

Yeni futbolcularla tanışan Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı yeni sezonda takıma başarılar dileyerek; “ 2022-2023 sezonunun açılışını gerçekleştiriyoruz. İnanıyorum ki; en güzel başarıları birlikte elde edecek, Şile’mizin ismini ve marka değerini hep birlikte koruyacağız” dedi.

Şile Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya’da; “bugüne kadar elde ettiğiniz başarılar için hepinizi kutluyorum. Bu sezonu da başarılı bir şekilde tamamlayacağınıza inanıyorum, İnşallah kazasız belasız bir lig geçer. Biz yöneticiler olarak sizlerin her zaman destekçisi olduk, olmaya da devam edeceğiz dedi. Kesilen kurbanın ardından çalışmalara start verildi.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Ümraniyeli Sporcular Avrupa’da Yıldızlaştı

Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Sporcusu Ömer Ege Budur önemli bir başarıya imza atarak, …

Ümraniye Belediyesi’nden Engelli Bireylere Özel Hizmet Alanı

Ümraniye Belediyesi tarafından hizmete alınan Engelsiz Spor Merkezi, 4 branşta 350 özel bireye eğitim veriyor.  Engelli …

Şile Belediyesi’ne Bir Ödül de Ülke  TV’den

Ülke TV tarafından 8.si düzenlenen “Sporun Devleri Buluşuyor” ödül töreni Ankara’da gerçekleşti. Ankara’da düzenlenen ödül …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir