Şile’de Bayramlaşma Bir Başkadır

Şile Kaymakamlığı ve Belediyenin ortak düzenlediği Kurban Bayramı bayramlaşma programı arife günü Mercan Köşk Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi.

Bayramlaşma programı Mercan Köşk Sosyal Tesisleri bahçesinde kokteyl ile başladı.

Programa; İlçe Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya, Garnizon Komutanı Hv Svn Albay Hazel Yılmaz, Belediye Başkanımız İlhan Ocaklı, Kamu Kurum Amirleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, kamu personelleri, belediye çalışanları ve halkın katılımıyla gerçekleşti.

Belediye Başkanı İlhan Ocaklı bayram kutlama konuşmasında; “Ne mutlu ki bir kurban bayramına daha kavuşmanın sevincini hep birlikte yaşıyoruz.Hepimizin Kurban Bayramı Kutlu olsun.Malum önümüzde uzun bir tatil süreci var.Bizler ilçe Kaymakamlığımız riyasetinde tüm kurumlar görevimizin başındayız. İlçemizi yine yoğun bir kalabalık bekliyor. O yüzden bizler, Kolluk Kuvvetlerimiz ile görevlerimizin başındayız. Amacımız kimsenin burnu kanamadan güzel bir bayram geçirebilmektir. Hepinizin Bayramı kutlu olsun” dedi.

Garnizon Komutanı Hvn Svn Albay Hazel Yılmaz’da Şile yaz aylarında yoğunluk gören bir ilçe. Malum tatil uzun İlçe Jandarma Komutanım, Emniyet Müdürümüz bizlerle onların bu tatil döneminde işleri çok.Ancak bizler her zaman görev başında ve onların yanlarında olduğumuzu belirtmek isterim.Şahsım ve Hava Uçak Savar Er Eğitim Merkezi Komutanlığında görev yapan tüm mesai arkadaşlarım ve aileleri adına şu an burada tüm Türkiye var herkesin Kurban Bayramını kutluyorum dedi.

Şile Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya’da Sağlık ve afiyet içerisinde nice bayramlara kavuşmak temennisiyle, iyi bayramlar dileriz diyerek sözlerine başladı. Kaymakam Kaya “Ne güzel ki ilçemizde görev yapan herkes burada Şile için bir mücadele veren insanlar hep birlikte buradayız. O zaman bir arkadaşınız, bir dostunuz ve en önemlisi Şile’yi seven bir insan olarak Şileli tüm hemşehrilerimizin Kurban Bayramlarını kutluyor ve yaptıkları hayırların yüce Mevla katında kabul olması dileklerimi ifade ederken.Vatan toprakları için halen görev başında olan Askerimizin,Polisimizin ve tüm kolluk kuvvetlerimizin bayramlarını kutlarken aramızda olmayan Aziz şehitlerimizi,Gazilerimizi rahmet ve saygıyla anıyorum dedi.

Konuşmaların sonrasında protokol mensupları katılımcılarla bayramlaştılar.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Karamandere Camisinin Temeli Atıldı

Karamandere Ekrem Özbilgin Camii Temel Atma Töreni Gerçekleşti Karamandere Mahallesine inşa edilecek olan projelendirilme ve …

Ümraniye’nin İlk Çocuk yun Sokağı Açıldı

Çocuk Oyun Sokağı ve Muhtarlık Binası Açıldı Ümraniye Belediyesi tarafından 2 bin 464 metrekare alan …

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı Gazilerle Buluştu

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Şile Muharip Gaziler Derneğinde Şile Muharip Gaziler Derneği Başkanı Sayın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir