Sözünü Tutmayan Kapımıza Gelmesin

Ordulular Derneği yeni yerlerine taşınmak için yakın geçmişte düzenledikleri destek yemeğinde verilen sözlerin peşine düştü.

İYİ Parti Şile İlçe Teşkilatını ziyaret eden Şile Ordulular Dernek Başkanı Zihni Toygan ve yönetimi net konuştu. Toygan yemekte verilen sözleri yerine getirmeyen siyasetçiler kapıdan içeri giremez” dedi.

İYİ Parti İlçe Başkanı Kahraman Koç, Meclis Üyesi Hüseyin Özgür ve bazı yöneticiler tarafından karşılanan Şile Ordulular Derneği, öncelikle Şile siyaseti ve dernek çalışmaları hakkında karşılıklı bilgi alışverişinde bulundular. Ordulular Dernek Başkanı Zihni Toygan bir süre sonra konuyu sebebi ziyaretlerine getirdi.

Toygan geçtiğimiz aylarda Mercan Köşk Sosyal Tesislerinde verdikleri yemeği hatırlatarak, “başta Belediye Başkanımız İlhan Ocaklı ve siz siyasetçiler Kent Meydanında tuttuğumuz Dernek Binasının tadilatı için söz verdiniz. İlhan Başkan sözünü tuttu ve bizlere yeri tahsis etti. Bizde bir kısmını kendi imkanlarımız ve desteklerle tadilatını yaptırdık. Şimdi verilen sözler için sizleri tek tek ziyaret ediyoruz. Sözünü tutmayan siyasetçi yarın seçim olduğunda kapımızı çalmasın, çalarsa da kapıda kalır. Bu konuda tavrımız kesin ve nettir” dedi.

İYİ Parti İlçe Başkanı Kahraman Koç’ta “bizler yalnızca seçimle ilgili değil, söz verdiğimiz her şeyi imkanlarımız dahilinde yerine getiririz. Sizlerde buraya kadar gelip zahmet ettiniz. Nezaketinizden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Meclis Üyesi Hüseyin Özgür’de; “o yemekte kim ne konuştuysa yerine getirmekle yükümlüdür. Sosyal medya üzerinden de “”açılışta üzerimize düşeni yapacağız diye de yazdım. Sizlerde doğal olarak herkesin verdiği sözü havada kalmaması için hatırlatmada bulunuyorsunuz, sizde haklısınız” dedi.

Samimi ortamda geçen ziyarette yapılan karşılıklı esprilerle birlikte çaylar içildi, sohbet çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Karamandere Camisinin Temeli Atıldı

Karamandere Ekrem Özbilgin Camii Temel Atma Töreni Gerçekleşti Karamandere Mahallesine inşa edilecek olan projelendirilme ve …

Ümraniye’nin İlk Çocuk yun Sokağı Açıldı

Çocuk Oyun Sokağı ve Muhtarlık Binası Açıldı Ümraniye Belediyesi tarafından 2 bin 464 metrekare alan …

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı Gazilerle Buluştu

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Şile Muharip Gaziler Derneğinde Şile Muharip Gaziler Derneği Başkanı Sayın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir