PAŞA DÖNER ÖZGÜR ELLERDE

Şile Paşa Döner, Kabadayı Kardeşler ile yeniden Şile’nin hizmetinde

Tavuk dünyasının önemli isimlerinden olan Paşa Döner, Şile’de Özgür ellerde yeniden hizmete açıldı.

Paşa Döner yeni işletmecileriyle birlikte yeni ivme kazanarak, görkemli bir açılışa imza attı.

Özgür ve Uğur Kardeşlerin devir aldığı Paşa Döner’in açılışına Şile’de bir takım ziyaretlerde bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şile Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya, Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, AK Parti İlçe Başkanı Erdoğan Akgül ve Şileliler katıldı.

Açılışı CHP İlçe Başkanı İbrahim Çelik, İYİ Parti İlçe Başkanı Kahraman Koç, ADD Şile Şube Başkanı Hanife Telli, Şile Esnaf Odası Başkanı İlhan İhsan Ceyhun ve Özgür Kardeşler gerçekleştirdi.

Açılışta konuşma yapan CHP İlçe Başkanı İbrahim Çelik, hayırlı olsun dileklerinde bulundu ve Kabadayı Kardeşlere bol kazançlara diledi.

İYİ Parti İlçe Başkanı Kahraman Koç’ta açılış konuşmasında Şile’ye böyle mekanlar artı değer katıyor. Kabadayı kardeşleri kutluyorum. İşletmecilikte tecrübeli isimlerdir. Eminim ki bu işin de layıkıyla yapacaklar. Ben kendilerine teşekkür ediyor, bol kazançlar diliyorum” dileyerek konuşmasını sonlandırdı.

ADD Şile Şube Başkanı Hanife Telli de bu güzel mekanın arkadaşlarımız tarafından işletilmesi bizleri gururlandırdı. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

İşletme sahiplerinden Özgür Kabadayı da; “öncelikle tüm davetlilere buraya kadar gelip bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum. Bugüne kadar her konuda bana destek veren ağabeyime, aileme, dostlarıma, siyasetçi büyüklerime ve arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bugün burada devir aldığımız Paşa Döner’in açılışını hep birlikte yapmak istedik. Bugün bu işletmeyi hep birlikte açmak istemememizin amacı Şile’nin birlik beraberliğini taçlandırmaktı. O yüzden her birinize tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

Kesilen kurdelenin ardından ikramlar yapıldı.

Yeni işletmecileriyle buluşan Şile Paşa Döner 27 Ağustos Cumartesi günü siyaset, iş dünyası ve halkı buluşturarak görkemli bir açılış yaptı. Şille Paşa tüm Şilelileri tavuğun lezzet dünyasına bekliyor.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Ümraniye’de 9 Taksi Durağı Açıldı

*Taksicilerin hizmet kalitesini artıracağı, vatandaşların daha modern ve işlevsel hizmet alacağı 9 taksi durağının açılışı …

Karamandere Camisinin Temeli Atıldı

Karamandere Ekrem Özbilgin Camii Temel Atma Töreni Gerçekleşti Karamandere Mahallesine inşa edilecek olan projelendirilme ve …

Ümraniye’nin İlk Çocuk yun Sokağı Açıldı

Çocuk Oyun Sokağı ve Muhtarlık Binası Açıldı Ümraniye Belediyesi tarafından 2 bin 464 metrekare alan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir