Şile Dernekler Federasyonu 1. Olağan Kongresini Gerçekleştirdi

Şile’nin ilk dernekler federasyonu olan Şile Dernekler Federasyonu, 1. Olağan Kongresini 28 Ağustos Pazar Günü gerçekleştirdi.

Federasyon Merkezinde yapılan Kongreye ; Ak Parti Şile İlçe Başkan Vekili Hakan Şengül, CHP Şile İlçe Başkanı İbrahim Çelik, MHP İlçe Başkanı Mustafa Pıçak, Büyük Birlik İlçe Başkanı Birkan Ege, Deva Partisi İlçe Başkanı İbrahim Avcı, Belediye Meclis Üyeleri Şefik Ateş, Turan Özkan, Ümraniye Esnaf Kefaret Kooperatif Başkanı Mehmet Yıldız, ADD Şile Şube Başkanı Hanife Telli, Zafer Partisi İl Yön. Kur. Kadir Can Karataş ve dernek üyeleri katıldı.

Kongre Açılışı, Divan Başkanlığı seçimin ardından Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Okunan Faaliyet Raporlarının ardından Başkan Süleyman Hilmi Eren konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Eren;  “Birlik, beraberlik ve kaynaşmayı temin etmek için kurmuş olduğumuz Şile Dernekler Federasyonumuzun hukuki kuruluş işlemleri sizlerin de destekleri ile tamamlanmıştır. Her türlü çekişmeden uzak, birlik ve beraberliğin en şazım olduğu bu günlerde başlattığımız bu girişimin güzel Şilemize ve tüm Şilelilere hayırlar ihsan etmesini temenni ederim. Hukukun üstünlüğü, demokratik anlayışın ve katılımcı ruhun en üst seviyede tutulması öncelikli hedeflerimizdendir.

Kurmuş olduğumuz Federasyon, ecdadımızdan öğrendiğimiz binlerce yıllık birlikten kuvvet doğar ilkesinin nesillerimize aktarılacak bir yansıması olarak hayal edilmiş, ve nitekim sizlerin destekleri ile hayat bulmuştur” diyerek şu cümlelerle konuşmasını sonlandırdı.

“ Şile ve Şileli’nin haklarının en üst seviyeden korunması adına bundan sonra bize lazım olan yüksek katılım ve yüksek enerjinin sağlanmasıdır. Bu hayalin gerçekleşmesi ve hedeflerin sağlanması adına bundan sonra bize lazım olan yüksek katılım ve yüksek enerjinin sağlanmasıdır. Bu mekanımızın yapılmasında büyük katkıları olan Şile Belediye Başkanımız Sayın İlhan Ocaklı’ya huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum. Federasyonumuzun hayırlara vesile olmasını diler, hepinize ayrı ayrı şükranlarımı sunarım” dedi.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Ümraniye’de 9 Taksi Durağı Açıldı

*Taksicilerin hizmet kalitesini artıracağı, vatandaşların daha modern ve işlevsel hizmet alacağı 9 taksi durağının açılışı …

Karamandere Camisinin Temeli Atıldı

Karamandere Ekrem Özbilgin Camii Temel Atma Töreni Gerçekleşti Karamandere Mahallesine inşa edilecek olan projelendirilme ve …

Ümraniye’nin İlk Çocuk yun Sokağı Açıldı

Çocuk Oyun Sokağı ve Muhtarlık Binası Açıldı Ümraniye Belediyesi tarafından 2 bin 464 metrekare alan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir