Şile’de Açık Su Yüzme Şampiyonası Yapıldı

Marathon Masters Spor Kulübü tarafından Türkiye Yüzme Federasyonu nezaretinde düzenlenen  Masters Açık Su Yüzme Şampiyonası, 10-11 Eylül tarihlerinde tarihlerinde Şile’de gerçekleştirildi.

Şile Belediyesi’nin destekleriyle İlçede ilk kez yapılan Maraton Masters Şile Açık Su Yüzme Yarışları ödül töreni Ayazma Plajında yapıldı.

Masters Spor Kulübü Başkanı Turgut Esen; “Bir organizasyonun yapılabilmesi için birkaç kriterden biri de doğa güzelliği, yüzülebilirliği, plajının güzelliği, temizliği ve insanlarının sıcaklığı. Biz bunların hepsini burada bulduk. Ayrıca Belediye Başkanı İlhan Ocaklı’ya desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Organizasyonu destekle yapmak ayrı bir güzellik. O yüzden Şile Spor Akademisi hocalarıma ve cankurtaran arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Bu kadar güzel destek aldıktan sonra bu organizasyonu buralara kadar getirdik. Umuyorum ki bu organizasyon bundan sonraki yıllarda büyür ve gelişir, bizde başlangıç yapmanın gururunu yaşarız. Tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı İlhan Ocaklı’da tüm sporcuları tebrik ederek, “bugün final yaptık. Tüm yarışan arkadaşlarımı kutluyorum. Biz her zaman sporcunun yanındayız. Bu organizasyonu gerçekleştiren tüm dostlara teşekkür ediyorum. Tüm sporculara kapımız sonuna kadar açık. Burada 1500m, 3000m ve 10 bin metre yarıştı arkadaşlar. Hepsini kutluyorum, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Belediye başkanına desteklerinden dolayı Masters Spor Kulübü Başkanı Turgut Esen tarafından madalya takdim edildi.

150 sporcunun katıldığı şampiyonada genel klasman ve yaş gruplarında derece alanlara madalya ve ödülleri Belediye Başkanı İlhan Ocaklı tarafından takdim edildi.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Ümraniyeli Sporcular Avrupa’da Yıldızlaştı

Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Sporcusu Ömer Ege Budur önemli bir başarıya imza atarak, …

Ümraniye Belediyesi’nden Engelli Bireylere Özel Hizmet Alanı

Ümraniye Belediyesi tarafından hizmete alınan Engelsiz Spor Merkezi, 4 branşta 350 özel bireye eğitim veriyor.  Engelli …

Şile Belediyesi’ne Bir Ödül de Ülke  TV’den

Ülke TV tarafından 8.si düzenlenen “Sporun Devleri Buluşuyor” ödül töreni Ankara’da gerçekleşti. Ankara’da düzenlenen ödül …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir