Cumhuriyet Bayramı Atatürk Anıtına Çelenk Sunumu Yapıldı

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 99’uncu yılı sebebiyle, İlçe protokolünün yoğun katılımıyla Atatürk Anıtına çelenk sunumu gerçekleştirildi.

 Cumhuriyet Bayramının 99’uncu yıl dönümü etkinlikleri kapsamında 28 Ekim Cuma günü saat 14.00’de Atatürk Anıtına çelenk sunumu gerçekleştirildi.

Çelenk töreni alanına Şile Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya, Garnizon Komutanı Hava Svn Albay Mehmet Sutaşır, Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Keser, Siyasi parti temsilcileri, Kamu Kurum Amirleri,TSK temsilcileri,öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakamlık, Garnizon ve Belediye Başkanlığının çelenklerinin sunumlarının ardından Şile Belediyesi Gençlik Orkestrasının eşliğinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.Ardından siyasi parti ve STK’ların çelenk sunumlarıyla 28 Ekim Çelenk sunum töreni sona erdi.

Cumhuriyetin 99. Yılı kutlamaları kapsamında 29 Ekim Cumartesi sabah 10.00- 10.30 arası Kaymakamlık makamında Kaymakam Mehmet Nebi Kaya tebrikleri kabul etti.

Tebriklerin kabul edilmesinin ardından saat 11.00’de Şile Stadyumunda protokol ve öğrenciler yerini aldıktan sonra kutlama programına geçildi.

İlk olarak Kaymakam, Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanı birlikte öğrencilerin ve vatandaşların bayramını kutladı.

Günün anlam ve önemini belirten açılış konuşmasını yapan Şile Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya, tüm vatandaşların 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutladı.

Öğrenciler tarafından Cumhuriyet şiirleri okundu. Coşku dolu programda öğrencilerin birbirinden güzel gösterileri yoğun alkış aldı. Çeşitli dallarda düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere protokol tarafından ödüller verildi. Spor dallarında da 1., 2. ve 3. ye madalyaları ve kupaları yine Kaymakam, Garnizon ve Belediye Başkanı tarafından verildi.

Antalya’da düzenlenen 43. Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası’nda 10. kez birinci olan,  Şile’yi ve tüm Türkiye’yi gururlandıran Şile Belediyesi Spor Akademisi Fitness Eğitmeni Esra Kiraz belediye tarafından ödüllendirilerek protokol tarafından tebrik edildi.

Öğrencilerin birbirinden özel gösterilerinden sonra resmi geçit töreni ile program sona erdi.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

İstanbul Gazeteciler Federasyonu’ndan Sedat Savaşa Doğum Günü Süprizi

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız, Meslektaşının doğum gününü unutmadı.  CHP Çekmeköy …

Şile Belediyesi Musiki Cemiyeti Sanat Severleri Mest Etti

Şile Belediyesi Musiki Cemiyeti, Şile Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konseri ile sanatseverleri mest etti. Başkan Ocaklı: …

Ümraniye’de 9 Taksi Durağı Açıldı

*Taksicilerin hizmet kalitesini artıracağı, vatandaşların daha modern ve işlevsel hizmet alacağı 9 taksi durağının açılışı …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir