Erdoğan Akgül, “Ak Parti Her Zaman Sahada”

Ak Parti İstanbul İl Başkanlığının başlatmış olduğu “yüzyüze100 gün” programı kapsamında, Anadolu yakası Milletvekilleri Ak Parti Şileİlçe Başkanlığının ev sahipliğinde vatandaşlarla bir araya geldi.  

Program kapsamında, Milletvekilleri Mustafa Ataş, Belma Satır, Ravza Kavakçı Kan,  Müşerref Pervin Tuba Durgut,  Serkan Bayram,  Hulusi Şentürk , Fatih Süleyman Denizolgun, İl Başkan Yardımcısı Zehra Şener, İl Koordinatörü Ali Yazılı , Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Ak Parti İlçe Başkanı Erdoğan Akgül, 3 kademe yönetimi ve Meclis Üyeleriyle bir araya gelindi. Aynı zamanda 2023 hedeflerine ulaşma noktasında yapacaklarının istişareleri görüşülerek teşkilat mensupları ile saha çalışmasına başlandı.

Program kapsamında Milletvekili Mustafa ATAŞ Dere Bölgesi Yeşilvadi Mahallesi, Üvezli, Kömürlük, Kervansaray, Bıçkıdere, Oruçoğlu, Ulupelit, Darlık ve Esenceli Mahallelerini ziyaret etti. Buralarda ev sohbetleri de yapılarak hemşerilerin istek ve talepleri dinlendi.

Nilletvekili Hulusi ŞENTÜRK ile STK ziyaretleri kapsamında Arıcılar Kooperatifi, ardından Şile Sanayi Sitesi esnaflarının ziyaretleri gerçekleşti. Ardındanve Üsküdar Caddesindeki esnafına selamlama yapıldı.

Milletvekili Serkan Bayram’ın STK ziyaretleri kapsamında Iğdırlılar Derneği, Sivaslılar Derneği ve Su Ürünleri Kooperatif ziyaretleri yapıldı. Ardından  balıkçı esnafıyla bir araya gelinerek, polis karakolu ziyaret edildi.

Gün boyu devam eden ziyaretlerin ardından vekiller, Ak Parti İlçe Başkanı Erdoğan Akgül,  Şile’ye ziyaretlerinden dolayı vekillere ve yöneticilere teşekkür etti ve “bizler Ak Parti ailesi olarak her zaman sahadayız “ dedi.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

KADEM EKŞİ ISTANBUL GAZETE VE HABERCİLER FEDERASYONUNA PROJELERİNİ ANLATTI

Cumhur İttifakı AK Parti’nin Maltepe Belediye Başkan adayı Kadem Ekşi, Istanbul Gazete ve Haberciler federasyonu …

Şile Gelecek Ve Saadet Partisinin Ortak Adayı; Cengiz Çetin

Gelecek Partisi ve Saadet Partisi Şile’de ortak aday çıkardı. İki partinin ortak Belediye Başkan Adayı …

Kabakoz Seyhan’la Güzelleşecek

Şile Kabakoz Mahallesi’nin genç ve çalışkan kızı olarak bilinen iş insanı Seyhan Acar, 31 Mart …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir