Şile MHP Kadın Kolları da “Aday Belli Karar Net” Dediler

MHP Şile İlçe Başkanlığı Kadın Kolları 5 Ekim Salı günü akşam yemeğinde bir araya gelerek, “Aday belli karar net” mesajını verdiler.

MHP Şile İlçe Başkanlığı Kadın Kolları Genel Merkezin başlattığı “Aday belli karar net” çalışmaları kapsamında Mercanköşk Sosyal Tesislerinde düzenledikleri etkinliğe MHP İl Başkanı Birol Gür, MKYK Üyesi Nur Tuğba Aktay, Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, İlçe Belediye meclis üyeleri ve MHP kadınlar katıldı.

İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Alkan ve Kadın Kolları Başkanı Yasemin Doygun’un açılış konuşmalarının ardından İlçe Başkanı Mustafa Pıçak; “Varlıklarıyla bizleri şereflendiren bütün kadınlarımıza minnettarız. Davetimize icabet eden sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı İlhan Ocaklı konuşmasında; “Türkiye’de devletine, milletine sahip çıkan gönül birliği yapmış Cumhur ittifakı oldukça vatan, bayrak ve ezan inmeyecektir” dedikten sonra kendilerini her platformda destekleyen ilçe başkanı Mustafa Pıçak’a teşekkür etti.

MYK Üyesi N.Tuğba Aktay ise altılı masanın görünmeyen ortaklarının olduğunu söyleyerek HDP’yi işaret etti. Yaklaşan seçim sürecinde MHP’nin düğmeye bastığının altını çizen Aktay, “Anket sonuçlarının aldatmacasına kanmayın” dedi.

İl Başkanı Birol Gür ise kalabalık bir partili kadın kitlesi görmekten duyduğu memnuniyeti ifade ederek sözlerine başladı. MHP’nin adayının ve kararının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da net olduğunu bir kere daha vurgulayan Gür, farklı bir zaferle seçimin kazanılacağını iddia etti.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

KADEM EKŞİ ISTANBUL GAZETE VE HABERCİLER FEDERASYONUNA PROJELERİNİ ANLATTI

Cumhur İttifakı AK Parti’nin Maltepe Belediye Başkan adayı Kadem Ekşi, Istanbul Gazete ve Haberciler federasyonu …

Şile Gelecek Ve Saadet Partisinin Ortak Adayı; Cengiz Çetin

Gelecek Partisi ve Saadet Partisi Şile’de ortak aday çıkardı. İki partinin ortak Belediye Başkan Adayı …

Kabakoz Seyhan’la Güzelleşecek

Şile Kabakoz Mahallesi’nin genç ve çalışkan kızı olarak bilinen iş insanı Seyhan Acar, 31 Mart …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir