Atatürk 84’üncü Ölüm Yıldönümünde Şile’de Anıldı

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemâl Atatürk, 84. ölüm yıldönümünde Şile Belediye Meydanı’nda gerçekleştirilen resmi törenle anıldı.

Rahmet Ve Özlemle Anıyoruz

Düzenlenen anma töreninde Şile Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya, Şile Garnizon Komutanı Hv. Albay Mehmet Sutaşır, Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Cumhuriyet Başsavcısı Atilla Nurullah Kırbıyık, Kolluk Kuvvet Komutanları, STK ve siyasi parti temsilcileri, kamu kurum amirleri, gaziler ve gazi yakınları, davetliler ve geniş bir katılımcı kitlesi hazır bulundu.

Şile Belediye Meydanı’nda çelenk sunma merasimi ile başlayan anma töreni, iki dakikalık saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla tamamlandı.

Şile Kültür Merkezi’nde Atatürk’ü Anma Programı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 84. yıl dönümü dolayısıyla Şile Kültür Merkezi’nde anma programı düzenlendi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan program, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar, şiirlerin okunması, oratoryo sunumu ve “Atatürk” temalı yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimize ödüllerin takdimi ile sona erdi.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Ümraniye’de 9 Taksi Durağı Açıldı

*Taksicilerin hizmet kalitesini artıracağı, vatandaşların daha modern ve işlevsel hizmet alacağı 9 taksi durağının açılışı …

Karamandere Camisinin Temeli Atıldı

Karamandere Ekrem Özbilgin Camii Temel Atma Töreni Gerçekleşti Karamandere Mahallesine inşa edilecek olan projelendirilme ve …

Ümraniye’nin İlk Çocuk yun Sokağı Açıldı

Çocuk Oyun Sokağı ve Muhtarlık Binası Açıldı Ümraniye Belediyesi tarafından 2 bin 464 metrekare alan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir