İYİ Parti Şile İlçe Kongresinde Mevcut Başkan Kahraman Koç Güven Tazeledi

İYİ Parti Şile İlçe Başkanlığı 3. Olağan kongresini yaptı. Kongreye tek listeyle çıkıldı, mevcut Başkan Kahraman Koç yeniden başkan seçildi.

27 / 11/2022 Pazar Günü Şile Nikah Sarayında düzenlenen kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı İstiklal Marşı ile başladı. Divan Başkanlığına kurucular kurulu üyesi Berati Yılmazer, İl yöneticisi Güler Aslan, Cahit Acar, Hacer Kurttekin ve Burak Güdük seçildi.

Okunan faaliyet raporlarının ardından İlçe Başkanı Kahraman Koç tüm katılımcılara teşekkür ederek yaptığı selamlama konuşmasında şu ifadelere yer verdi. Partimiz izlerinde bildiği gibi partimiz 2017 yılında kuruldu. Biz Şile teşkilatı olarak Genel Başkanımızla birlikte bildiğiniz gibi çok daha önceden yol yürümeye başladık. Hepimiz siyasi ve işimiz gereği ticari zorluklarla karşı karşıya geldik ama yılmadık. Genel Başkanımızın önderliğinde cesurlar hareketi olarak her gün daha da büyüdük ve büyüyeceğiz. Hedefimize ulaşmaya inanın çok az kaldı. Devlet olarak her türlü zorluğun üstesinden gelebilir. Ancak iktidarda olanların kendini devlet zannetme hastalığı bir T. C. Vatandaşı olarak bizleri üzmektedir. Bu seçim çocuklarımızın kaderi için belkide son seçim. Tek adam rejiminin bizi getirdiği noktayı hep beraber hatırlayalım. Koalisyonlar olmayacaktı, ortada seçim yok, ittifaklar kuruldu. Paramızdan sıfırı attık, sonunda kur korumayla bitirdik. Eğitim sistemimiz çöktü, her köşe başında üniversite binlerce diplomalı işsizler ordusu. Sağlık konusuna hiç değinmeyeceğim, özellikle Şile’de yaşanan zorlukları en sizler biliyorsunuz burada. Dış politikada kiminle küs, kiminle barışık olduğumuz hiç belli değil. Sığınmacıların sayısı her geçen gün artıyor ve ülkemiz ciddi bir beka tehlikesi altında” diyerek hükumet politikalarını tarımdan ekonomiye eleştirdi ve “karamsarlığa düşmeye gerek yok, İYİ Parti geliyor.

“İYİ Partimizin kalkınma, ekonomi, eğitim, sağlık, tarım politikaları konularında deneyimli ve liyakatli kadroları var. Genel Başkanımızın da dediği gibi “başaracağız, başaracağız, başaracağız” dedi.

Başkan Kahraman Koç konuşmasını şu cümlelerle tamamladı. “Şile’de güçlü bir teşkilatız. Bunu övünerek söylüyorum. Yönetim kurulumuzla, mahalle başkanlarımızla, delegelerimizle. Safları sık tutuyoruz. Önce 2023’te iktidar olacağız, sonra 2024’te belediyeyi alacağız. Şu anda seçilecek olan kadro bu iki seçimi alacak kadrodur. Hepinize tekrar çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ardından seçime geçildi. Tek liste olan seçim sonucunda Kahraman Koç güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Kongreye İl Teşkilat Başkanı Ethem Kurnaz, İBB Meclis Üyeleri Bora Kılıç ve Yakup Fındık, İl Sekreteri Yücel Coşkun, CHP İlçe Başkanı İbrahim Çelik, DEVA Partisi İlçe Başkanı İbrahim Avcı, Saadet Partisi İlçe Başkanı Selami Köse, Muhtarlar Dernek Başkanı Timur İzmir, STK temsilcileri, muhtarlar katıldı.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

KADEM EKŞİ ISTANBUL GAZETE VE HABERCİLER FEDERASYONUNA PROJELERİNİ ANLATTI

Cumhur İttifakı AK Parti’nin Maltepe Belediye Başkan adayı Kadem Ekşi, Istanbul Gazete ve Haberciler federasyonu …

Şile Gelecek Ve Saadet Partisinin Ortak Adayı; Cengiz Çetin

Gelecek Partisi ve Saadet Partisi Şile’de ortak aday çıkardı. İki partinin ortak Belediye Başkan Adayı …

Kabakoz Seyhan’la Güzelleşecek

Şile Kabakoz Mahallesi’nin genç ve çalışkan kızı olarak bilinen iş insanı Seyhan Acar, 31 Mart …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir