Şile Belediyesi Üretmeye Devam Ediyor

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı: “Şile Belediyesi Artık Üreten Bir Belediye!”

Şile Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren  marangozhanede çevre düzenlemelerinde kullanılan kent mobilyalarından, kedi evlerine, çocuk oyun gruplarından, bankalara kadar geniş bir yelpazede üretim yapılıyor. Ahşap malzemeler kullanılarak tasarlanan kent mobilyaları, ilçe sokaklarına Şile’nin doğasına uygun bir vizyon katarken, tasarlanan kent mobilyaları ve oyun grupları vatandaşlar tarafından büyük bir beğeni ile karşılanıyor. Banklar, kedi evleri, kent mobilyaları, saksılar ve çocuk oyun grupları imalatları ile öz kaynaklar kullanılarak imalat yapılan Şile Belediyesi Marangozhanesinin ürettiği mobilyalar Şile’nin her noktasında vatandaşa hizmet veriyor.

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı: “Artık İhtiyaçlarını, Kendi Kaynakları ve İşgücü İle Üreterek Şile’mizin Hizmetine Sunan Bir Şile Belediyesi Var!”

Şile Belediyesi marangozhanesinde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, “Şile Belediyesi artık üreten bir belediye. Kendi marangozhanemizde, mimarlarımızın çizdiği tasarımlar, belediyemizin öz kaynaklarıyla ete kemiğe bürünüyor. Kent mobilyalarımızı, oturma gruplarımızı, piknik maslarımızı, çocuk oyun gruplarımızı, ahşap saksılarımızı kendi atölyelerimizde, belediyemizin çalışanları ile imâlatını gerçekleştiriyoruz. Bu da bizim için oldukça mutluluk verici bir hadise.” diye konuştu.

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı: “Şile Genelinde Bu Tür Güzel İşleri Devam Ettireceğiz.”

Şile Belediyesi’nin kendi marangozhanesinde imâl ettiği kedi evlerinin ve hayvan barınaklarının da görevli personel tarafından özenle hazırlandığını belirten Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, “Özellikle, Atık Getirme Merkezi’ndeki eğitim atölyelerinde öğrencilerimiz, evlatlarımız bunları boyayarak, kendi iç dünyalarındaki mutluluğu yansıtıyorlar. Son derece olumlu ve çok güzel tepkiler alıyoruz. Şile genelinde bu tür güzel ve farkındalık oluşturan işleri devam ettireceğiz.” dedi.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Ümraniye’de 9 Taksi Durağı Açıldı

*Taksicilerin hizmet kalitesini artıracağı, vatandaşların daha modern ve işlevsel hizmet alacağı 9 taksi durağının açılışı …

Karamandere Camisinin Temeli Atıldı

Karamandere Ekrem Özbilgin Camii Temel Atma Töreni Gerçekleşti Karamandere Mahallesine inşa edilecek olan projelendirilme ve …

Ümraniye’nin İlk Çocuk yun Sokağı Açıldı

Çocuk Oyun Sokağı ve Muhtarlık Binası Açıldı Ümraniye Belediyesi tarafından 2 bin 464 metrekare alan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir