Şile Dernekler Federasyonu Öğretmenleri Unutmadı

Federasyon Başkanı Süleyman Hilmi Eren yaptığı konuşmada; “her bir öğrencinin hayata bakış açısını etkileyen bir öğretmeni vardır. Yolumuzu aydınlatan, geleceğimizi parlatan, hayatımıza yön veren canımız öğretmenlerimizin gününü kutlamak için burada Eğitim Kurumlarımızın siz kıymetli müdürleriyle toplandık. Hepinize “hoş geldiniz” diyorum. Davetimize katılmanız bizi çok mutlu etti. Dr. Mühendis, öğretmen hepimiz sizlerin eseriyiz. Şile Dernekler Federasyonu olarak bugün burada sizlere geleceğe ışık tutan, bir toplumu eğiten, her türlü  fedakarlıklar yapıp adeta bir mum gibi etrafına ışık saçan öğretmenlerimizle birlikte bizim memleketimiz olan İstanbul’un en güzel ilçesi Şile’nin evlatlarına ve memleketimize verdiğiniz emeklerin karşılığı olmadığını, bir gün değil her gün bizler için önemli olduğunuzu, o vesile ile siz müdürlerimiz ile tanışmak ve kutlamak maksatlı küçük bir organizasyonda beraber olmak istedik. Hepinize tekrar teşekkür ediyor gününüzü kutluyoruz” dedi.

Şile Dernekler Federasyonunun başta Milli Eğitim Müdürü olmak üzere okul müdürlerini Federasyon merkezinde ağırladı. Yöresel yemeklerin ikram edildiği programda İlçe Milli Eğitim Müdürü Okan Ayhan yaptığı konuşmada öncelikle tüm öğretmenlerin gününü kutladı ve “bugün bizim için özel gün ama aslında her gün özel gün. Yine de böyle bir günde hatırlanmak çok güzel. Biz öğretmenlerin duygusal ağırlığı çok yüksek düzeydedir. Bugün gerçekten dolu dolu bir gün geçiriyoruz. STK’lar, siyasi partilerimiz olsun hepsi sağ olsunlar bizlere çok büyük ilgi gösterdiler. Bizleri onurlandırdınız, sağ olun. Biz eğitimciler çok fazla bir şey istemiyoruz. Sadece saygı istiyoruz” dedi.

Samimi bir ortamda geçen yemeğin ardından Federasyon tüm müdürlere günün armağanı olarak birer kalem hediye etti. Şile Dernekler Federasyonu basın mensuplarını da unutmayarak ilçede bulanan gazetecilere de isme özel kalem hediye etti. Tüm katılımcılar Şile Dernekler Federasyonuna bu nazik davetleri ve hediyeleri için teşekkür etti.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Şile Belediyesi’nden Teknoloji̇ Bağımlılığı Semineri

Şile Belediyesi’nin düzenlediği ücretsiz danışmanlık seminerleri devam ediyor. Şile Belediyesi tarafından 6 Ocak Cumartesi günü …

Başkan Ocaklı Okul Ziyaretlerine Devam Ediyor

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği okul ziyaretleri ile öğrencilerle ve …

Ümraniye Belediyesi Ekiplerinden Öğrencilere Afet Farkındalık Eğitimi

Ümraniye Belediyesi arama kurtarma ekipleri, okullarda öğrencilere periyodik olarak verdiği deprem tatbikatı gerçeğini aratmadı. Öğrencilerin …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir