Şile Belediyesi’nin 27. “Adım Adım Yerinde Hizmet” Durağı Ulupelit Mahallesi

Şile Belediyesi, “Adım Adım Yerinde Hizmet” çalışmaları kapsamında, ot biçme, peyzaj çalışmaları, genel bakım-onarım çalışmaları, camii temizliği, larvasit çalışmaları ve sağlık taraması gibi birçok hizmeti eş zamanlı bir şekilde Ulupelit Mahallesi ile buluşturdu.

Çalışmalar öncesinde mahalle sakinleri ile düzenlenen kahvaltı programda bir araya gelen Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, mahalleliler ile tek tek sohbet ederek öneri, talep ve görüşlerini dinledi.

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı: “Sizlerle Birlikte Daha Nice Güzel İşlere İmza Atacağız.”

Şile Belediyesi’ne bağlı tüm idari kadronun ve teknik personelinde hazır bulunduğu programda, vatandaşlar ile sohbet ederek, talep ve görüşleri yerinde dinleyen Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, vatandaşların taleplerini çözüme kavuşturmanın öneminin altını çizerek Şile’de yaşayan tüm herkese hizmet götürme çabası içerisinde olduklarını ifade etti.

“Mahallelerimizde sürdürdüğümüz Adım Adım Yerinde Hizmet çalışmalarımıza kış aylarında da ara vermeden devam edeceğiz. Bu hizmetimizi yerinde gerçekleştirmek hem bereketli oluyor hem de siz değerli hemşerilerimizle bugün düzenlediğimiz gibi kahvaltıda bir araya gelmek, bu vesileyle köyümüzün ihtiyaçlarını öğrenmek ve sizlerle istişarelerde bulunmak bizler için çok anlamlı ve önemli. Şile’nin her noktasına eksiksiz ve eşit hizmet ulaştırmanın gayreti içerisindeyiz. Sizlerle birlikte daha nice güzel işlere imza atacağız. “ dedi. 

Başkan Ocaklı: “Yaşlılarımıza Evlat Olacağız…”

Yerinde yönetişimin önemli bir modeli haline gelen Adım Adım Yerinde Hizmet Çalışmaları kapsamında mahalle sakinleri ile bir araya gelen Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, aynı zamanda gün boyu devam eden çalışmalar sırasında mahallenin yaşlılarını da ziyaret ediyor.

Şile Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Şile’de yaşayan yaşlılara yönelik sürdürülen Aşevi, Evde Bakım ve Ev Temizliği gibi çalışmaların kapsamını arttırarak sürdürüleceğini ifade eden Başkan Ocaklı; “İlgili müdürlüğümüz onların tüm ihtiyaçlarına yanıt vermek için ziyaretler gerçekleştiriyorlar, ihtiyaçlarına yardımcı olmaya çalışıyorlar. Sağlık hizmetlerinden, yemeklerine, ev temizliklerinden kişisel bakımlarına kadar tüm ihtiyaçlarını gidermek en büyük gayretimiz. Biz yaşlılarımıza evlat olacağız.” ifadelerini kullanarak bu alanda yapılan çalışmalarının Şile Belediyesi’nin öncelikli çalışmaları arasında olduğunu belirtti.

Şile Belediyesi’ne Bağlı Tüm Hizmet Birimleri Çalışmalarda Hazır Bulundu.

Şile Belediyesi’ne bağlı tüm birimlerin hazır bulunduğu ve Şile’deki mahallelerinin tümünü kapsayacak olan “Adım Adım Yerinde Hizmet” çalışmalarının 27. durağı olan Ulupelit Mahallesi’nde;  ot biçme, peyzaj çalışmaları, genel bakım-onarım çalışmaları, camii temizliği, larvasit çalışmaları, sağlık taraması gibi önemli çalışmalara imza atıldı.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Ümraniye’de 9 Taksi Durağı Açıldı

*Taksicilerin hizmet kalitesini artıracağı, vatandaşların daha modern ve işlevsel hizmet alacağı 9 taksi durağının açılışı …

Karamandere Camisinin Temeli Atıldı

Karamandere Ekrem Özbilgin Camii Temel Atma Töreni Gerçekleşti Karamandere Mahallesine inşa edilecek olan projelendirilme ve …

Ümraniye’nin İlk Çocuk yun Sokağı Açıldı

Çocuk Oyun Sokağı ve Muhtarlık Binası Açıldı Ümraniye Belediyesi tarafından 2 bin 464 metrekare alan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir