Belediye Personeli Kızılay’a Kan Bağışında Bulundu

Kızılay, Ümraniye Belediyesi’nde kan bağışı kampanyası düzenledi. Başkan İsmet Yıldırım ve Kaymakam Abdülaziz Aydın da kan bağışında bulundu.

Kızılay Ümraniye Şubesi kan bağışı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Ümraniye Çarşı’da yer alan daimi kan bağışı aracının yanı sıra zaman zaman farklı lokasyonlarda da kan bağışı kampanyaları düzenleniyor. Kızılay’ın bu seferki durağı Ümraniye Belediyesi oldu. Ümraniye Kültür ve Sanat Merkezi’nde Ümraniye Belediyesi, Ümraniye Kaymakamlığı ve Kızılay Ümraniye Şubesi iş birliğiyle düzenlenen kan bağışı kampanyasına Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ve Ümraniye Kaymakamı Abdülaziz Aydın da katılarak, kan bağışında bulundu. Gün boyu devam eden kampanyaya, belediye personeli de katıldı.

Başkan İsmet Yıldırım konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Kan bağışı hayati öneme sahip bir konu. Kızılay Ümraniye Şubesi’nin de bununla alakalı ilçemizde önemli çalışmaları var. Ben de fırsat buldukça kan bağışlamaya gayret gösteriyorum. Bugün başkasının ihtiyaç duyduğu kana, yarın biz de ihtiyaç duyabiliriz. Belediyemizde düzenlenen bu önemli işe katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Personelimiz de kan bağışı kampanyasına katılıyor. Onlara da bu hassasiyetlerinden dolayı ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ümraniye Belediyesi’nden İki Önemli Program

Ayrıca Kontrol Et

Karamandere Camisinin Temeli Atıldı

Karamandere Ekrem Özbilgin Camii Temel Atma Töreni Gerçekleşti Karamandere Mahallesine inşa edilecek olan projelendirilme ve …

Ümraniye’nin İlk Çocuk yun Sokağı Açıldı

Çocuk Oyun Sokağı ve Muhtarlık Binası Açıldı Ümraniye Belediyesi tarafından 2 bin 464 metrekare alan …

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı Gazilerle Buluştu

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Şile Muharip Gaziler Derneğinde Şile Muharip Gaziler Derneği Başkanı Sayın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir