Kahraman Koç’tan “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” Dolaysıyla Basına Kahvaltı

İYİ Parti Şile İlçe Başkanı Kahraman Koç, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” Dolayısıyla Kahvaltı Programı Gerçekleştirdi.

İYİ Parti İlçe Başkanlığı  “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” münasebetiyle düzenlediği kahvaltı programa; Yıldız Haber İmtiyaz Sahibi Yasemin Eryıldız, Şile Gündem Gazetesi İmtiyaz Sahibi Zafer Berk Ketenci, Muhabir Ahmet Çakmak ve Bölgenin Sesi Gazetesi Muhabiri Tunahan Eren katıldı.

Günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan Başkan Kahraman Koç, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nedeniyle bugün bir araya geldik.Öncelikle hepinizin gününü kutluyorum” dedi.

Ardından  konuşmasına şöyle devam etti. “Şile’mizin yerel basınına öncelikle teşekkür ediyorum. Büyük bir çoğunluğu tarafsız olarak yayın yapıyor. Bizde muhalefet partisi İlçe Başkanı olarak bundan Şilemiz adına onur ve gurur duyuyor, hepinize teşekkür ediyorum. Şile Belediyesi’ni aldıktan sonra yerel basınımıza çok daha fazla değer vereceğimize emin olabilirsiniz. Örneğin Belediye’nin araçlarının en azından bir tanesinin yerel basına tahsis edilmesi gerektiği inancındayım. Çünkü bir tek siyasi haber değil, Şile’nin 57 köyü var oralara gidip haber yapmak bu şartlarda kolay değil. O yüzden daha çok desteklenmelisiniz. Ayrıca birlik ve beraberlik içerisinde çalışma adına bir yer tahsisi yapılması gerektiğine de inanıyorum. Çünkü Şilemizin reklamını yapacak bir numaralı öncelikli kişiler sizlersiniz. Ulusala haber taşıyacak, Şilemizi ön plana çıkaracak kişilerin başında yine sizlersiniz. Siz ne kadar birlik ve beraberlik içinde olursanız Şilemizin reklamı bir o kadar daha fazla yapılacak pozisyona gelecek. Bildiğiniz gibi Şilemiz denizdeki boğulma olayları ile veya suç işleyen kişilerin Şile’ye kaçması gibi hoş olmayan olaylarla anılması bizleri ve tüm Şilelileri rahatsız etmektedir. Yüzlerce yerel güzelliğimiz varken bunlarla alakalı gündem olmuyor. Bunların gündeme getirilmesi sizlerin öncülüğü ile olacaktır. Sizlerin bizleri yönlendirmesiyle daha güzel ve sağlıklı işler olacaktır. Kent konseyini de biz bunun için çok önemsiyoruz. Yani her gruptan, her meslekten insanların ortak bir masada buluşabileceği, tamamen siyasi fikirlerinden bağımsız, Şile öncülüğünde neler yapılabilir fikirlerin paylaşılabileceği kişilerden bir kent konseyi oluşturulması gerektiğini 3, 3,5 yıldır o yüzden sürekli gündeme getiriyoruz. En son Ocak ayı Meclisinde de bunu tekrar gündeme getirdik. İnanın neden yapılmadığı ile ilgili en ufak bir fikrim yok.

Bütün Belediyelerde var iken Şile’de neden yapılmadığı ayrıca bir gündem konusudur. Sonuç olarak inanıyorum ki siyasiler ve yerel basın ne kadar birlikte hareket edilirse memleketimizin ve Şilemizin o kadar daha ön plana çıkacağına inanıyorum. Dolayısıyla hem esnafımızın, hem halkımızın hem de gazetecimizin daha rahat olacağı bir memleket haline gelebilir biz buna inanıyoruz. Bunu yapmakta çok zor değildir.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Ümraniye’de 9 Taksi Durağı Açıldı

*Taksicilerin hizmet kalitesini artıracağı, vatandaşların daha modern ve işlevsel hizmet alacağı 9 taksi durağının açılışı …

Karamandere Camisinin Temeli Atıldı

Karamandere Ekrem Özbilgin Camii Temel Atma Töreni Gerçekleşti Karamandere Mahallesine inşa edilecek olan projelendirilme ve …

Ümraniye’nin İlk Çocuk yun Sokağı Açıldı

Çocuk Oyun Sokağı ve Muhtarlık Binası Açıldı Ümraniye Belediyesi tarafından 2 bin 464 metrekare alan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir