Ümraniye Belediyesi’nden İki Önemli Program

Ümraniye Belediyesi, aile kurumuyla ilgili iki önemli etkinliğe imza attı. “Aileyi Tehdit Eden Yeni Tehlike” ve “Aileyi Ayakta Tutan Dinamikler” adlı programlar izleyicilerden büyük ilgi gördü.

Ümraniye Belediyesi kültür ve sanat alanında yeni yılda da dikkat çeken programlar düzenlemeye devam ediyor. Ocak ayı kültür ve sanat ajandası her zaman olduğu gibi birçok farklı türde programdan oluşuyor. Seminerlerden söyleşilere, konserlerden tiyatro oyunlarına kadar her yaş ve kesimden sanatsevere hitap eden programlar büyük ilgi görüyor.

Ümraniye Belediyesi kültür ve sanat programları kapsamında bu kez de aile kurumuyla ilgi iki önemli program düzenledi. Etkinliklerden ilki Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından Ümraniye Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapıldı. Türk edebiyatının önemli isimlerinden biri olan Şair ve Yazar Prof. Dr. Nurullah Genç, “Aileyi Ayakta Tutan Dinamikler” adlı bir söyleşi gerçekleştirdi.

Etkinliklerden ikincisi ise Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Nikâh Sarayı’nda yapıldı. Nefs Psikolojisi Ekolü’nün kurucusu olan Prof. Dr. Mustafa Merter, “Aileyi Tehdit Eden Yeni Tehlike” adlı bir seminer verdi.

Düzenlenen her iki programa, Başkan İsmet Yıldırım da katıldı. 

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Karamandere Camisinin Temeli Atıldı

Karamandere Ekrem Özbilgin Camii Temel Atma Töreni Gerçekleşti Karamandere Mahallesine inşa edilecek olan projelendirilme ve …

Ümraniye’nin İlk Çocuk yun Sokağı Açıldı

Çocuk Oyun Sokağı ve Muhtarlık Binası Açıldı Ümraniye Belediyesi tarafından 2 bin 464 metrekare alan …

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı Gazilerle Buluştu

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Şile Muharip Gaziler Derneğinde Şile Muharip Gaziler Derneği Başkanı Sayın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir