Başkan Ocaklı’nın Bölge Toplantıları Alacalı Mahallesi İle Devam Etti̇

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, 28 Mart 2023 tarihinde Alacalı Mahallesi’nde bölge muhtarları ile iftar programında bir araya geldi. Şile Muhtarlar Derneği Başkanı Timur İzmir, Alacalı, Doğancılı, Karaki·raz, Kurna, Sahi·lköy ve Sofular mahalle muhtarları, Belediye Başkan Danışmanları, Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürlerinin katılımıyla iftar öncesi gerçekleşen toplantıda, Şile Batı Sahili olarak nitelendirilen bölgede 4 yıl süresince gerçekleştirilerek,  hayata geçirilen çalışmalar ile ileriye dönük hedeflenen projeler konuşuldu. 

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı: “Alacalı Mahallemizde Bölge Muhtarlarımızın Katılımıyla İstişare ve Değerlendirme Toplantılarımızın 2.’sini Gerçekleştirdik.”
Şile Batı sahili genelindeki 6 mahallede görev yapan muhtarların katılımı ile gerçekleşen bilgilendirme toplantısında konuşan Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, dört yılda hayata geçirilen hizmetlerim yanı sıra, proje ve gelecek hedeflerini aktararak, “Bugün Alacalı Mahallemizde bölge muhtarlarımızla birlikte Ramazan’ın bereketine ortak oluyoruz. Şile Belediyesi olarak mahallelerimizin ihtiyaçlarına yönelik planladığımız Adım Adım Yerinde Hizmet çalışmalarımızın haricinde bölge toplantılarımızı da birer birer gerçekleştirerek mahallelerimizin ve muhtarlıklarımızın ihtiyaçlarına çözüm üretiyoruz. Şile Belediyesi olarak öz kaynaklarımızla ürettiğimiz hizmetlerle, bakanlıklarımızla sürdürdüğümüz projelerimizle tarih yazmaya devam ediyoruz” dedi.      

 
 

Şile’deki Her Mahalle Ziyaret Edilecek, Mahalle Muhtarları İle İstişareler Sürecek
Toplantıya katılım sağlayan bölge muhtarları ile mahallelerin ihtiyaçları konuşuldu. Toplantı, karşılıklı istişareler ve muhtarların ilettiği taleplerin ilgili birimlere aktarılması ile sürerken, Başkan İlhan Ocaklı, Şile’deki tüm mahallelerin tek tek ziyaret edileceğini, muhtarlar ile istişarelerin de sürdürüleceğini söyledi.

“Bölgelerimize Kır Düğünü Konseptinde Hizmet Verecek Mekanlar Kazandıracağız.”
Başkan İlhan Ocaklı yapılan sunum esnasında Şile için yeni bir müjdeyi daha açıkladı. Şile Belediyesi Etüd Proje Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve kır düğünü konseptinde hizmet verecek sosyal tesis projeleri ilk kez görücüye çıktı. 
Proje kapsamında Şileli vatandaşların kaliteli, estetik mekanlarda düğün, nişan gibi organizasyonlarını uygun imkanlarla gerçekleştirebilmesi hedefleniyor.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Ümraniye’de 9 Taksi Durağı Açıldı

*Taksicilerin hizmet kalitesini artıracağı, vatandaşların daha modern ve işlevsel hizmet alacağı 9 taksi durağının açılışı …

Karamandere Camisinin Temeli Atıldı

Karamandere Ekrem Özbilgin Camii Temel Atma Töreni Gerçekleşti Karamandere Mahallesine inşa edilecek olan projelendirilme ve …

Ümraniye’nin İlk Çocuk yun Sokağı Açıldı

Çocuk Oyun Sokağı ve Muhtarlık Binası Açıldı Ümraniye Belediyesi tarafından 2 bin 464 metrekare alan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir