ŞİLE BELEDİYESİ DEPREM ÇOCUKLARINA MORAL ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

11 ili etkileyen deprem felaketi sonrası farklı illerden Şile’ye gelen 1000’e yakın afetzedeye kucak açan Şile, KidZania İstanbul ve Şile Belediyesi iş birliğiyle afet bölgesinden gelen çocuklara ve ailelerine mutlu bir gün yaşattı.

67 Farklı Aktivite 120’den Fazla Meslek Deneyimleme İmkanı
Çocukların meslekleri eğlenerek deneyimlediği etkinlikte afet bölgesinden Şile’ye gelen çocuklar, Şile Belediyesi tarafından gerçekleşen organizasyon ile Çocuklar Ülkesi KidZania’da ağırlandı. 

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı: “Çocuklarımız Her Zaman ve Hep Gülsün.”    
KidZania’da çocuklarla birlikte bir çok etkinlik meslek atölyesine katılan Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, “Afet bölgelerimizden Şile’mize yerleşen ailelerimizin evlatlarıyla Kidzania İstanbul’da güzel bir gün geçirip, evlatlarımızla birlikte pek çok farklı mesleği deneyimledik. Onların gülümsemesi bizim en büyük mutluluğumuz. Yüzlerindeki tebessüm her zaman daim olsun. Bu güzel gün için bize destek olan Kidzania İstanbul ekibine ilgilerinden dolayı teşekkürlerimi iletiyorum.” dedi.

67 farklı aktivite ve 120’den fazla meslek deneyimleme ile çocukların eğlenirken öğrendiği KidZania’da tüm öğrenme içerikleri Millî Eğitim Bakanlığı müfredatına uyumlu olacak şekilde tasarlanıyor. Müfredatla bağlantılı KidZania deneyimi, çocukların okulda öğrendiklerini pekiştirmelerine olanak veriyor. Aynı zamanda aktiviteler aracılığıyla çocuklara sosyal, duygusal, sözel, fiziksel ve bilişsel anlamda birçok kazanım sağlanması amaçlanıyor. Global Compact destekçisi olan KidZania İstanbul, çocuklarda empati kurma, yeni kelimeler öğrenme, duyu geliştirme, soyut kavramları anlamlandırabilme, problem çözme, durum analiz etme, finansal okuryazarlık, takım çalışması, iyi vatandaşlık gibi çok çeşitli yeteneklerin gelişimini destekliyor.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Ümraniye’de 9 Taksi Durağı Açıldı

*Taksicilerin hizmet kalitesini artıracağı, vatandaşların daha modern ve işlevsel hizmet alacağı 9 taksi durağının açılışı …

Karamandere Camisinin Temeli Atıldı

Karamandere Ekrem Özbilgin Camii Temel Atma Töreni Gerçekleşti Karamandere Mahallesine inşa edilecek olan projelendirilme ve …

Ümraniye’nin İlk Çocuk yun Sokağı Açıldı

Çocuk Oyun Sokağı ve Muhtarlık Binası Açıldı Ümraniye Belediyesi tarafından 2 bin 464 metrekare alan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir