Antakyalı Çocuklar Şile’de Moral Buldu

Şile Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Şile’ye gelen Antakyalı depremzede çocuklar, 4 gün boyunca düzenlenen birbirinden farklı etkinliklerle moral depoladı.

Şile-Antakya arası gönül köprüsünü güçlendirmeye devam Şile Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’taki depremlerin ardından afet bölgesine katkı sunmayı kesintisiz sürdürerek, yaraların birlikte sarılması için yardım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

23 Nisan öncesi Antakya’dan uçak ile İstanbul’a gelen depremzede çocuklar ve aileleri, 4 gün boyunca sadece Şile’yi değil İstanbul’un birçok farklı noktasını gezerek, birbirinden güzel anılarla Antakya’ya döndü. Tekne ile boğaz turu, hayvanat bahçesi gibi farklı yerleri ziyaret eden 163 çocuk 4 gün boyunca aileleriyle birlikte vakit geçirerek, İstanbul’un ve Şile’nin tadını çıkarttı.

Antakyalı Kardeşlerimize Umut Olmaya Devam Edeceğiz

Antakyalı depremzede çocukların ve ailelerinden oluşan misafir kafilesini İstanbul Havaalanında karşılayarak Şile’deki tüm günlerine eşlik eden Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, “Antakyalı misafirlerimizi Şile’de ağırlamaktan onur duyuyoruz. 4 gün boyunca çocuklarımızla hem 23 Nisan coşkusunu birlikte yaşadık hem Şilemizin güzelliklerini birlikte keşfettik. Çocuklarımız sadece Şile’yi değil İstanbul’u da gezerek umuyoruz ki birbirinden güzel anılarla Antakya’ya döndü. Bizler Şile Belediyesi olarak Antakyalı kardeşlerimizin yanında olmaya, onlara umut vermeye ve kader arkadaşı olmaya devam edeceğiz” dedi.  

23 Nisan Coşkusuna Şile’nin Güzellikleri Eşlik Etti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Şile Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklere katılarak geçiren 163 çocuk, gün boyu düzenlenen etkinliklerde doyasıya eğlendi. Şile’nin kardeş belediyesi Antakya’dan depremzede çocuklar ve aileleri bayramı büyük bir coşku ile kutladı. 23 Nisan kutlamalarının ardından Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı ile Şile’de vakit geçiren çocuklar, Şile Limanı’nı, Şile Deniz Feneri’ni birlikte gezme fırsatı buldu.  Depremin üzücü etkilerini bir an olsun unutan çocukların yüzü gün boyu düzenlenen etkinlikler ve gezilerle eğlendi.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Ümraniye’de 9 Taksi Durağı Açıldı

*Taksicilerin hizmet kalitesini artıracağı, vatandaşların daha modern ve işlevsel hizmet alacağı 9 taksi durağının açılışı …

Karamandere Camisinin Temeli Atıldı

Karamandere Ekrem Özbilgin Camii Temel Atma Töreni Gerçekleşti Karamandere Mahallesine inşa edilecek olan projelendirilme ve …

Ümraniye’nin İlk Çocuk yun Sokağı Açıldı

Çocuk Oyun Sokağı ve Muhtarlık Binası Açıldı Ümraniye Belediyesi tarafından 2 bin 464 metrekare alan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir