İYİ Parti Şile Seçim İrtibat Bürosunu Açtı

Seçime 20 gün kala siyasette iyice hareketlendi. Siyasi partiler tek tek seçim irtibat bürolarını açıyor.

23 Nisan Pazar günü, İYİ Parti Şile İlçe Teşkilatı Seçim  İrtibat Ofisinin açılışını, İl başkanı ve Milletvekili adaylarının katılımıyla gerçekleşti.

İYİ Parti İlçe Başkanı Kahraman Koç’un ev sahipliğinde gerçekleştirilen Seçim İrtibat Bürosunun açılışına İl Başkanı Coşkun Yıldırım, Milletvekili adayları Nimet Özdemir, Ahmet Çelebi, Raşit Emir Süer, Kurucular Kurulu Üyesi Berat Yılmazel, Mutafa Karaman, Ümraniye İlçe Başkanı Yüksel Karaçam, Millet İttifakı İlçe Başkanlarından CHP Şile İlçe Başkanı İbrahim Çelik, DEVA Partisi İbrahim Avcı,  Şile İlçe Başkanı İBB Meclis Üyesi Yakup Fındık, Muhtarlar Dernek Başkanı Timur İzmir, meclis üyeleri, parti yöneticileri ve partililer katıldı.

Açılış öncesi bir konuşma yapan İlçe Başkanı Kahraman Koç, “seçim irtibat büromuzun açılışına hoş geldiniz” diyerek başladığı sözlerine şöyle devam etti. “Bugün Şilemizin meşalesini buradan yakıyoruz. 14 Mayıs 2023’te genel seçimlere giriyoruz ama hepiniz biliyorsunuz ki aynı zamanda burada 2024’te yapılacak belediye seçimlerini de almak için de en büyük adımı atmış bulunuyoruz. Allah’ın izniyle Şilemizde 1. Parti çıkacağız ve ondan sonra da Belediye Başkanlığını İYİ Partimize kazandıracağız” diyerek sözlerini sonlandırdı.

İYİ Parti İl Başkanı Coşkun Yıldırım’da öncelikle herkesin bayramını kutladıktan sonra “bugün bu kurdeleyi keserken hem 14 Mayıs’ta hem de 2024 yerel idare seçimlerinin bereketli geçmesini temenni ediyor hayırlı olmasını diliyorum” diyerek kurdele kesimi gerçekleştirildi.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

KADEM EKŞİ ISTANBUL GAZETE VE HABERCİLER FEDERASYONUNA PROJELERİNİ ANLATTI

Cumhur İttifakı AK Parti’nin Maltepe Belediye Başkan adayı Kadem Ekşi, Istanbul Gazete ve Haberciler federasyonu …

Şile Gelecek Ve Saadet Partisinin Ortak Adayı; Cengiz Çetin

Gelecek Partisi ve Saadet Partisi Şile’de ortak aday çıkardı. İki partinin ortak Belediye Başkan Adayı …

Kabakoz Seyhan’la Güzelleşecek

Şile Kabakoz Mahallesi’nin genç ve çalışkan kızı olarak bilinen iş insanı Seyhan Acar, 31 Mart …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir