Şahin Gürz, Maltepe’de Basın Mensupları İle Bir Araya Geldi

MHP İstanbul 1.Bölge Milletvekili Adayı Şahin Gürz, birinci bölgede faaliyet gösteren yerel basın mensupları ile bir araya geldi.

Maltepe’de hizmete açtığı seçim irtibat bürosunda yaptığı konuşmada; “bugün geldiğimiz noktada ülke olarak çok hassas bir süreçten geçiyoruz. Dünyanın gözü Türkiye’nin üzerinde. Son yıllarda bir çok alanda hızla gelişmekte olan ve atılım yapan ülkemizin gelişip kalkınmasından ciddi bir şekilde rahatsız olan içerideki ve dışarıdaki hainler açıkça 14 Mayıs seçimlerini sabotaj etmek için tüm güçleriyle ülkemizin ve milletimizin üzerinde alenen her türlü oyunu oynuyor. Cumhur ittifakı olarak ülkemiz üzerindeki çirkin oyun oynayan hiç bir güce müsade etmeyeceğiz”

HEDEFİMİZ VE GAYEMİZ ÜLKEMİZİ DAHA İLERİ BİR SEVİYEYE TAŞIMAK  Ülke bütünlüğünün hiç olmadığı kadar tehlike altında olduğunu söyleyen ve bu seçimlerin çok önemli olduğunu ifade eden Gürz; “Maalesef bugün terörden ve terör odaklarından medet uman, terör örgütlerinden destek bekleyen bir ana muhalefet partisi ve Millet ittifakı isimli bir 7’li masa var. Oysa Millet ittifakı diye adlandırılan 7’li masanın tek derdi Türkiye Cumhuriyetine yaranmak ya da 85 milyona hizmet etmek değil. Bunların bir amacı var. oda Avrupalı ve Amarikalı küresel güçlere maşa olmak. Bir tarafta böyle bir ana muhalefet partisi ve bir zillet ittifakı var. Ayrıca ne ana muhalefet partisinin ne de Millet ittifakının ülkemizin geleceği için bir plan projesi var. Bunların tek bildiği Türkiye genelinde yapılan hizmetlere karşı çıkmak. Milliyetçi Hareket Partisi olarak elbette bizimde bir hedefimiz var. Tek hedefimiz ve gayemiz Türkiye Cumhuriyetini daha ileri bir seviyeye taşımak ve her alanda ülkemizi dünyanın en gelişmiş sayılı ülkeler arasına sokmayı hedeflemek.

Bizim ittifakımızda vatan, millet ve bayrak uğruna can vermeye hazır olan yürekli ve vatan sever millet var. Bu bağlamda bizim de bu ailenin bir parçası olarak sorumluluk almamız gerektiğine karar verip, sanki yarın meclise gidecekmiş gibi seçim sürecine katkıda bulunmak amacıyla yola çıktık. Ve elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyefendinin göstermiş olduğu istikamette; ‘Önce ülkem ve devletim sonra partim ve ben’ ilkesiyle, Cumhur İttifakı’na var gücümüzle fayda sağlamak için gereken tüm çalışma ve fedakarlığı ortaya koyacağız” şeklinde konuştu.

ÜLKÜCÜ İRADE OLARAK TÜM SIKINTILARI ÇÖZÜME KAVUŞTURACAĞIZ 

İstanbul 1. Bölge ile ilgili ellerinde gerekli çalışmaların hazır olduğunu da belirten Gürz, “Uzun yıllardır bu bölgenin sorunlarını takip ediyorum. Bölgemizin bütün sıkıntıları ve bölge halkının tüm sorunlarından haberdar olmakla beraber sevinç ve mutluluk kaynaklarını da bilmekteyiz. Cumhur İttifakı, bundan sonra da kalan sorunları giderecektir. Bundan kimse şüphe duymasın. Ben bu gibi sorunlar hakkında ilgili yerlerle iletişime geçip, çözüm projelerini sunmak noktasında gereken adımları atacağım. Milletin dertleriyle hemhal olan milliyetçi, ülkücü irade olarak tüm sıkıntıları çözüme ulaştıracağımızı ve bu noktada üzerime düşeni fazlasıyla yerine getireceğimi temin ediyorum” diye konuştu.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

KADEM EKŞİ ISTANBUL GAZETE VE HABERCİLER FEDERASYONUNA PROJELERİNİ ANLATTI

Cumhur İttifakı AK Parti’nin Maltepe Belediye Başkan adayı Kadem Ekşi, Istanbul Gazete ve Haberciler federasyonu …

Şile Gelecek Ve Saadet Partisinin Ortak Adayı; Cengiz Çetin

Gelecek Partisi ve Saadet Partisi Şile’de ortak aday çıkardı. İki partinin ortak Belediye Başkan Adayı …

Kabakoz Seyhan’la Güzelleşecek

Şile Kabakoz Mahallesi’nin genç ve çalışkan kızı olarak bilinen iş insanı Seyhan Acar, 31 Mart …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir