Şile Kaymakamlığı Bayramlaşma Programı Gerçekleştirdi

Şile Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya Ramazan Bayramı nedeniyle Çamlık Mercan Köşk Sosyal Tesislerinde Bayramlaşma Parogramı gerçekleştirdi.

Kamu Kurum Amirleri ile gerçekleştirilen programa Garnizon Komutanı Albay Mehmet Sutaşır, Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Keser, Emniyet Müdürü Hazım Gümüş, Kamu Kurum Amirleri, siyasi parti temsilcileri, STK ‘lar, muhtarlar ve Gaziler katıldı.

“Hepiniz hoş geldiniz” diyerek başladığı bayram konuşmasına; “havamız çok güzel. Bu havayı güzel kılan bu güzel cemiyetin bir arada omuz omuza olması, gülen yüzlerle birbirini özleyen yüzlerin o bayram lezzetini ve mutluluğunu yaşıyor olmasıdır. Bu güzel ortamı, bu inicamı sağladığınız ve güzelliğinizi ve mutluluğunuzu getirdiğiniz  için hepinize çok teşekkür ediyorum. Malumunuz olduğu üzere 6 Şubat’ta büyük bir afet yaşadık ve o afet anınının bugüne yaşanan o acının, o zorlukların her bir anını yüreğimizde hissettik. Binlerce kilometre ötede olabiliriz ama oradaki kardeşlerimiz, komşularımız, evlatlarımız ne yaşadılarsa, hangi acıyı hissettilerse, hangi zorlukla karşılaştılarsa bizde onları birer bu aziz milletin bir evladı, bir ferdi  olarak yaşadık. Onlarla beraber bu süreci atlatmaya, yaraları sarmaya derde derman olmaya hep birlikte gayret gösterdik. Bu sebeple tabiî ki bir bayram yaşayacağız. Bayramın coşkusunu yaşayacağız ama o zamanın getirdiği, yüreğimizde hissettiğimiz o sorumluluğu da tabii ki hep hissedeceğiz ve hiçbir zaman unutmayacağız.

Bu vesile ile burada toplanmış olan, bu cemiyet içerisinde bir kez daha depremde yaşamını yitiren bütün vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara şifalar diliyoruz. Bir daha böylesine ağır sınavlar vermeyiz. Depremin ilk anından bugüne kadar devlet ve millet olarak büyük bir özveri ile hareket ettik ve o yüreğimizde hissettiğimiz yardımlaşma ve dayanışma duygusunu hep birlikte yaşamaya ve sahaya sermeye gayret sarfettik. Bunun için de ben özellikle her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. İnşallah bu yaralarımızı sarıp en kısa sürede kaldığımız yerden devam edeceğiz. Zaman çabuk geçiyor. Ramazanın başlangıcı dündü, bugün bayram arifesindeyiz. Yarın bayramı hep birlikte eda edeceğiz. Geçen ömürden gidiyor ama şunuda görüyoruz ki böylesine hızlı akıp giden süreç içerisinde baki kalan bu kubbede hoş bir seda. Bu bağlamda birliğimizin, beraberliğimizin, dayanışmamızın her zaman böylesine bayram tadında olmasını diliyor, Ramazan Bayramınızı şimdiden tebrik ediyor, nice bayramlara birlik ve beraberlik içerisinde gülen gözlerle buluşmayı mevladan niyaz ediyor, bir kez daha katılımlarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyor, bayramınızı kutluyorum” diyerek konuşmasına son verdi.

Konuşmanın ardından bayramlaşma ile program son buldu.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Ümraniye’de 9 Taksi Durağı Açıldı

*Taksicilerin hizmet kalitesini artıracağı, vatandaşların daha modern ve işlevsel hizmet alacağı 9 taksi durağının açılışı …

Karamandere Camisinin Temeli Atıldı

Karamandere Ekrem Özbilgin Camii Temel Atma Töreni Gerçekleşti Karamandere Mahallesine inşa edilecek olan projelendirilme ve …

Ümraniye’nin İlk Çocuk yun Sokağı Açıldı

Çocuk Oyun Sokağı ve Muhtarlık Binası Açıldı Ümraniye Belediyesi tarafından 2 bin 464 metrekare alan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir