Ümraniye Belediyesi Gönüllü Kuaför Ordusu İle Depremzedelerin Yüzünü Güldürdü

KAHRAMANMARAŞ ONİKİŞUBAT’TAKİ DEPREMZEDELERE KUAFÖR HİZMETİ

Ümraniye Belediyesi’nin Kahramanmaraş’ta kurduğu Yaşam Merkezi’nde, İstanbul Kadın Kuaförleri-Manikürcüleri Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile birlikte gönüllü kuaförlerden oluşan bir ekiple depremzedeler için saç kesimi, sakal tıraşı ve manikür gibi kişisel bakım hizmetini başlattı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Türkiye’nin dört bir yanından pek çok vatandaş, depremzedelere yardım etmek için bölgeye akın etti. Ümraniye Belediyesi ile İstanbul Kadın Kuaförleri-Manikürcüleri Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile iş birliğinde Onikişubat’ta kurulan Yaşam Merkezi’nde kalan depremzedeler için gönüllü kuaförlerden oluşan bir hizmet sunmaya başladı. Gönüllü 6 kadın ve 15 erkek kuaförü, 2 Nisan’dan beri Onikişubat’ta 600 afetzedenin saç tıraşını ve bakımlarını, el ve ayak bakımlarını yaptı. Yaşanan deprem felaketinden günler sonra kuaför hizmeti alan vatandaşlara hijyen ürünü, şampuan ve krem gibi malzemelerin bulunduğu birer de çanta hediye edildi.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım depremin izlerini yavaş yavaş silmek istediklerini belirterek konuyla ilgili şunları söyledi, “Depremzede vatandaşlarımızın kuaför hizmetimize gösterdiği ilgi beni çok mutlu etti. İstiyoruz ki, buradaki hayat artık normale dönsün ve insanlar günlük yaşamında her ne yapıyorsa kaldığı yerden devam edebilsin. Ümraniye Belediyesi olarak depremzede kardeşlerimizi bir an olsun yalnız bırakmadık. Onların her türlü ihtiyacını düşündük. Gönüllü kuaförlerimizle bölgedeki vatandaşlarımızın kişisel bakımlarını üstlendik. Bundan sonra da onların yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Ümraniye’de 9 Taksi Durağı Açıldı

*Taksicilerin hizmet kalitesini artıracağı, vatandaşların daha modern ve işlevsel hizmet alacağı 9 taksi durağının açılışı …

Karamandere Camisinin Temeli Atıldı

Karamandere Ekrem Özbilgin Camii Temel Atma Töreni Gerçekleşti Karamandere Mahallesine inşa edilecek olan projelendirilme ve …

Ümraniye’nin İlk Çocuk yun Sokağı Açıldı

Çocuk Oyun Sokağı ve Muhtarlık Binası Açıldı Ümraniye Belediyesi tarafından 2 bin 464 metrekare alan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir