19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun

Bağımsızlık yolunda giden meşalemizi Samsun’da yakan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde 19 Mayıs Cuma sabah 10.00’da Atatürk anıtına çelenk sunumu gerçekleştirildi.

Belediye  Meydanında yapılan törende İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Bedrettin Naim Arslan, Atatürk Anıtına çelenk sundu. Şile Belediyesi Müzik Okulu orkestrası eşliğinde 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından tören sona erdi.
Törene Ak Parti İlçe Başkanı Erdoğan Akgül ve yönetimi, CHP İlçe Başkanı İbrahim Çelik ve yönetimi, İYİ Parti İlçe Başkanı Kahraman Koç ve yönetimi, MHP İlçe Başkanı Mustafa Pıçak ve yönetimi, meclis üyeleri, Stk temsilcileri, Gaziler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

İlçe Gençli ve Spor Müdürlüğü çelenk sunma töreninin ardından sırasıyla AK Parti İlçe Başkanlığı, CHP İlçe Başkanlığı, İYİ Parti İlçe Başkanlığı, MHP İlçe Başkanlığı, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanlığı ve STK temsilcileri çelenk sunumlarını gerçekleşti.

Saat 11.00’de hava muhalefeti nedeniyle kutlamalar kapalı spor salonunda devam etti.

Buradaki kutlamalara İlçe Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya, Garnizon Komutanı Albay Mehmet Sutaşır, Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, kamu kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, stk’lar, muhtarlar ve veliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından İlçe Spor Müdürü Bedrettin Naim Arslan günün anlam ve önemine binaen konuşma yaptı. Konuşmasında gençlere seslenerek, “büyük özverilerle kurulan Türkiye Cumhuriyeti sizlere emanettir.Bu değerli hazineyi yaşatmak sonsuza kadar  korumak ve gelecek nesiller aktarmak en başta sizlerin görevidir. Yakın bir gelecekte  ülke genelinde söz sahibi olmak T.C. omuzlarınızda yükselteceksiniz.  Ülkemizi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği çağdaş ve medeniyet seviyesine sizler taşıyacaksınız” dedi.

Şile Belediyesi Gençlik Orkestrası ve 50 Yıl Lisesi Suat Erdem yönetiminde mini keman dinletisinin ardından protokol tarafından çeşitli dallarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Öğrencilerin birbirinden güzel gösterileri ile program son buldu.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Ümraniye’de 9 Taksi Durağı Açıldı

*Taksicilerin hizmet kalitesini artıracağı, vatandaşların daha modern ve işlevsel hizmet alacağı 9 taksi durağının açılışı …

Karamandere Camisinin Temeli Atıldı

Karamandere Ekrem Özbilgin Camii Temel Atma Töreni Gerçekleşti Karamandere Mahallesine inşa edilecek olan projelendirilme ve …

Ümraniye’nin İlk Çocuk yun Sokağı Açıldı

Çocuk Oyun Sokağı ve Muhtarlık Binası Açıldı Ümraniye Belediyesi tarafından 2 bin 464 metrekare alan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir