Aras Arslan; “Aramızda Kalsın, Kazanıyoruz”

Şile siyasetinin önemli isimlerinden, Önceki dönem CHP Şile İlçe Başkanı Aras Arslan ile genel seçim süreci üzerine konuştuk.

Seçim süreci nasıl gidiyor? Değişim olacak mı?

Öncelikle tüm Şileli hemşehrilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Pazar günü yaşayacağımız genel seçimlerinde ilçemize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum.

Sizlerin de bildiği üzere Millet İttifakı olarak 6 siyasi parti bir araya geldik. Ortak geçmişi, ortak kültürü ve ortak parti programı olmayan 6 siyasi parti ülkemize demokrasiyi, özgürlüğü ve refahı getirmek üzere Millet İttifakını oluşturdu. CHP, İyi Parti, Saadet Partisi, Deva Partisi, Gelecek Partisi ve Demokrat Parti’nin ortaklaşa 13. Cumhurbaşkanı Adayı olarak Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu aday gösterdiler. Toplumun her kesiminden destek gören bu ittifak ülkemize huzuru ve refahı getirecektir ve 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olacaktır.

Ben 1999 yılında CHP Gençlik Kollarında siyasete başladım ve 3 yıl CHP İstanbul İl Başkan Yardımcılığı, 3 yıl CHP Şile İlçe Başkanlığı görevlerini yürüttüm. 2011 Genel Seçimlerinde CHP Milletvekili Adayı olarak, 2014 Yerel Seçimlerinde de CHP Şile Belediye Başkan Adayı olarak bir çok seçim sürecini bizzat yaşadım. Kendi aday olduğum seçimlerde dahil olmak üzere ilk defa 14 mayısta yapılacak olan genel seçimlerde iktidara bu kadar yakın olduğumuzu görüyorum. Bu seçim sürecinde CHP Şile İlçe Başkanlığı programları kapsamında milletvekili adaylarımızla birlikte köy gezilerimizi ve esnaf ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızın ilgisi, alakası ve desteği bizleri çok mutlu ediyor ve umutlandırıyor.

21 yıldır ülkeyi yöneten mevcut iktidar artık yoruldu, ekonomik sıkıntılar ve yorulmuş kadrolar artık ülkeyi yönetemez hale geldi. Soğanın 30 TL olduğu bir yerde yeni bir heyecana, taze bir kana, profesyonel kadrolara ihtiyacımız zorunlu hale gelmiştir. Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde, 5 Genel Başkan,  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu , Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın da Cumhurbaşkanı Yardımcısı olacağı seçim sonrasında 15 mayıs sabahı size söz, güzel ülkemizde yeniden baharlar gelecek.

Benim bütün sağduyulu yurttaşlarımızdan özel ricam provokasyonlara gelmeyelim, bizleri birbirimize düşürmeye çalışan zihniyete, birliğimizi bozmaya çalışan kişilere izin vermeyelim. Sakinlik ve sükunet içerisinde demokrasi şölenine çevireceğimiz bu genel seçimi geçirelim. Ülkemiz için hayırlısı ne ise o olsun ama ilk turda Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun kazanacağına olan inancımla, Ekrem Başkanımızın her mitingde söylediği bir cümle var; onu söylemeden geçemeyeceğim   “ARAMIZDA KALSIN, KAZANIYORUZ.”

Bu genel seçimlerin ilçemiz adına da önemi çok büyük. 2019 yılında yapılan yerel seçimlerde Millet İttifakı Adayımız olan Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak kazanmasından sonra, Millet İttifakı olarak bu genel seçimlerde iktidar olursak ve Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı  seçilirse Millet İttifakının hem büyükşehir hem de Türkiye’de iktidar olduğu 2024 yerel seçimlerinde Şile Belediye Başkanlığını kazanmamız hiç de sürpriz olmaz hatta çok da güzel olur. Her zaman söylediğimiz gibi Şile’de de “Her şey çok güzel olacak.” Hem genel de, hem yerel de iktidar olacağımız günler çok yakın diye düşünüyorum.

Bu vesile ile 14 Mayıs Pazar günü yapılacak Genel Seçimlerin önce ülkemize, sonra ilçemize ve tüm yurttaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

KADEM EKŞİ ISTANBUL GAZETE VE HABERCİLER FEDERASYONUNA PROJELERİNİ ANLATTI

Cumhur İttifakı AK Parti’nin Maltepe Belediye Başkan adayı Kadem Ekşi, Istanbul Gazete ve Haberciler federasyonu …

Şile Gelecek Ve Saadet Partisinin Ortak Adayı; Cengiz Çetin

Gelecek Partisi ve Saadet Partisi Şile’de ortak aday çıkardı. İki partinin ortak Belediye Başkan Adayı …

Kabakoz Seyhan’la Güzelleşecek

Şile Kabakoz Mahallesi’nin genç ve çalışkan kızı olarak bilinen iş insanı Seyhan Acar, 31 Mart …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir