Gençler Rüzgar Gibi Esti

 Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Haftası Etkinlikleri çerçevesinde 16 Mayıs 2023 Salı günü saat 14.00 de liman bölgesi yürüyüş parkurunda Genç Kız ve Genç Erkekler Atletizm Yarışları düzenlendi.

 Yarışlara Elli sekiz Atlet Katıldı.

Yarışlara tamamı İlçemiz Lise ve dengi okulla dan toplam elli sekiz öğrenci atletimiz katıldı.800 mt Genç Kız ve 1200 mt. Genç Erkek kategorilerde yapılan yarışlar da kıyasıya rekabet görüldü. Elli sekiz atletin tamamı yarışları tamamlarken Genç Kız ve Genç Erkek dereceye girenler de belirlendi.

“ İlçemizi İstanbul’un Spor Merkezi Haline Getireceğiz.” Yarışlar öncesinde Şile Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Bedrettin Naim Arslan yaptığımız röportajda Arslan  : “  İlçemiz her geçen gün değişen ve gelişen spor yüzüyle, gerek mahalli ve gerekse ulusal anlamda yapılan müsabakalarda ardı ardına güzel dereceler elde etmektedir. Geçtiğimiz günlerde iki kıta birŞampiyon turnuvaları Anadolu ayağında Şile Spor Akademisi Basketbol Takımımız Anadolu Yakası Şampiyonu olmuştur. Raftin branşında Türkiye Şampiyonu olan Takımımız kısmet ise Antalya Seçmelerinden sonra İtalya’da yarışma hakkını elde edecek. Bu gün rüzgar kız ve erkek atletlerimizi seçtik. İlçemizi İstanbul için sporda cazibe merkezi haline getireceğiz. Her gün bir başka kulüp aramakta, kamp için ilçemizi seçtiklerini beyan etmektedir. “ dedi.

Atletizm Yarışlarında 800 mt Genç Kız ve 1200 mt Genç Erkek kupa ve madalyaları aşağıdaki gibi şekillendi.

GENÇ KIZLAR

Evrim Çekim                50. Yıl Çok Programlı Anadolu Lisesi    BİRİNCİ

Alara Akyürek             50. Yıl Çok Programlı Anadolu Lisesi   İKİNCİ

Diana RAMANOVCH   Ayet Azer Aran Sav. Sanayi Lisesi       ÜÇÜNCÜ

GENÇ ERKEKLER

Yusuf Çalağan       50. Yıl Çok Programlı Anadolu Lisesi         BİRİNCİ

Efecan KAYHAN    50. Yıl Çok Programlı Anadolu Lisesi         İKİNCİ

Kadir TOSUN           Ayet Azer Aran Sav. Sanayii Lisesi            ÜÇÜNCÜ

Yarışmalarda dereceye girenlere kupa ve madalyaları, Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı 104. Yıl kutlamalarında Şile Stadyumunda yapılacak törenlerde verilecek.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Ümraniyeli Sporcular Avrupa’da Yıldızlaştı

Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Sporcusu Ömer Ege Budur önemli bir başarıya imza atarak, …

Ümraniye Belediyesi’nden Engelli Bireylere Özel Hizmet Alanı

Ümraniye Belediyesi tarafından hizmete alınan Engelsiz Spor Merkezi, 4 branşta 350 özel bireye eğitim veriyor.  Engelli …

Şile Belediyesi’ne Bir Ödül de Ülke  TV’den

Ülke TV tarafından 8.si düzenlenen “Sporun Devleri Buluşuyor” ödül töreni Ankara’da gerçekleşti. Ankara’da düzenlenen ödül …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir