Kızılcaköy, Köy Konağının Temeli Atıldı

Şile Belediyesi, Kızılcaköy Mahallesinde çalışmalarına başladığı Kızılcaköy Mahallesi Köy Konağı’nın temelini törenle attı.

Kızılcaköy Mahallesi Köy Konağı Projesi tıpkı eski zamanlarda olduğu gibi mahalle sakinlerinin buluşma noktası olarak kullanılarak, sosyal tesis görevi görecek. Toplam 560 m2 alan üzerine inşa edilecek olan Kızılcaköy Mahallesi Köy Konağı, 9 ay gibi kısa bir sürede tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine açılacak. Şile Belediyesi tarafından projelendirilen Kızılcaköy Mahallesi Köy Konağı, temel atma törenine Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı’nın yanı sıra, mahalle muhtarları, STK ve siyasi parti temsilcileri ile Kızılcaköy sakinleri katıldı.

Başkan Ocaklı: “Her Şey Bu Güzel İlçe İçin…”

Köy konaklarının tarihi geçmişte önemli bir yeri olduğunu ve Şileliler için sosyal bir mekân olarak kullanıldığını hatırlatan Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, projede emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür etti. Şile Belediyesi’nin verdiği tüm sözleri bir bir yerine getirdiğini de belirten Başkan Ocaklı, “Hemşerilerimize verdiğimiz bir sözü daha yerine getirme gayreti içerisinde Kızılcaköy Köy Konağı Temel Atma Törenini gerçekleştirdik. Bu projenin hayata geçirilmesinde desteklerini bizden esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya hemşerilerimiz adına teşekkürlerimi iletiyorum. Bu güzel ilçe için hiç durmadan, yorulmadan çalışmaya ve eser kazandırmaya devam edeceğiz” dedi.

Kızılcaköy Köy Konağı Projesi 9 Ayda Tamamlanacak  Toplam inşaat alanı 560 m² olan Kızılcaköy Mahallesi Köy Konağı projesi 9 ayda inşa edilerek Şilelilerin hizmetine sunulacak. Bodrum, zemin kat ve birinci kattan oluşacak olan Kızılcaköy Mahallesi Köy Konağı, vatandaşların sosyal ve kültürel faaliyetlerine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilecek birçok etkinliğe de ev sahipliği yapacak.

Toplam 220 m2 etkinlik alanı bulunacak olan Köy Konağı Projesi, muhtar odası, mahalle derneği odası ve ticari ofisleri ile farklı amaçlar için de vatandaşlara hizmet verecek.  Ayrıca yörenin kültürel değerlerini yansıtmak ve yaşatmak üzere de toplam 185 m2 alan üzerinde kır kahvesi de yer alacak.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Karamandere Camisinin Temeli Atıldı

Karamandere Ekrem Özbilgin Camii Temel Atma Töreni Gerçekleşti Karamandere Mahallesine inşa edilecek olan projelendirilme ve …

Ümraniye’nin İlk Çocuk yun Sokağı Açıldı

Çocuk Oyun Sokağı ve Muhtarlık Binası Açıldı Ümraniye Belediyesi tarafından 2 bin 464 metrekare alan …

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı Gazilerle Buluştu

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Şile Muharip Gaziler Derneğinde Şile Muharip Gaziler Derneği Başkanı Sayın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir