Brie Larson’lı Captain Marvel Filminden Konsept Çalışmaları Yayınlandı!

Marvel Sinematik Evreni’nin ilk prequel filmi olacağı açıklanan Captain Marvel’dan, başrol oyuncusu Brie Larson’ın kostümlü olarak tasvir edildiği konsept çalışmalar yayınlandı.

Marvel Sinematik Evreni‘nin kadın bir süper kahramanı merkezine alacağı ilk filmi Captain Marvel projesinden yeni gelişmeler var. Bildiğiniz üzere geçtiğimiz Nisan ayında yönetmenleri belli olan filmi; Sugar, It’s Kind of a Funny Story ve Mississippi Grind‘la tanınan Anna Boden ile Ryan Fleck birlikte yönetecek.

San Diego’da düzenlenen Comic-Con etkinliğinin geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleşen Marvel panelinde, Captain Marvel‘la ilgili birkaç detay paylaşıldı. Bu detayların ilki, filmin Marvel Sinematik Evreni‘nin başlangıcı sayılan 2008 yapımı Iron Man‘den çok önce, 1990’lı yıllarda geçeceği bilgisiydi.

Brie Larson’lı Captain Marvel Filminden Taslak Çalışmalar Yayınlandı!

Yapılan bu resmi açıklama ile Marvel’ın ilk prequel filmi olacağı kesinleşen filmde sinematik evrenin ilk fazında sıkça gördüğümüz Samuel L. Jackson, henüz bir gözünü kaybetmemiş olan ve göz bandı takmayan Nick Fury’i canlandıracak.

Bu yaz tüm övgüleri toplayan DC’nin Wonder Woman‘ı sonrası özellikle merak ettiğimiz filmde izleyeceğimiz kötü karakterler de belli olmuş durumda. Oscar ödüllü oyuncu Brie Larson‘ın canlandıracağı ana karakterimiz Carol Danvers, genellikle Fantastic Four çizgi romanlarında ortaya çıkan ve şekil değiştirme konusunda ustalaşmış bir uzaylı ırk olan Skrulllarla savaşacak.

3 Mayıs 2019’da birçok ana karaktere veda edeceğimiz dördüncü Avengers filminden yalnızca iki ay önce, 8 Mart 2019’da vizyona girecek Captain Marvel‘dan yayınlanan konsept çalışmalarına aşağıdan göz atabilirsiniz.

hakkında Fatih Bıyıklı

Ayrıca Kontrol Et

Şile’de Yeniden Açık Hava Sinema Geceleri

Şile Belediyesi bir süredir ara verdiği açık hava sinema geceleri ile nostalji defterini yeniden açtı. …

‘Karınca’ Filminin Galası Yapıldı

Yönetmenliğini Nazif Tunç’un yaptığı “karınca” adlı filmin galası Esenler Belediyesi tarafından Kadir Topbaş Kültür Merkezinde …

Game of Thrones Bölümlerinin Göz Gözü Görmeyecek Kadar Karanlık Olmasının Sebebi

Game of Thrones dizisinde ekranın yeterince aydınlık olmamasından insanlar şikayetçi. Bu duruma yapımcıların bir açıklaması …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir