Moto X4’ün özellikleri ortaya çıktı

Moto X4’ün özellikleri GFXBench testlerinde ortaya çıktı. İşte Moto X4 özellikleri!

Geçtiğimiz hafta, Moto X4’ün sızdırılmış bir görüntüsü ortaya çıktı. Model numarası Motorola XT1789 olan Moto X4, şimdi de GFXBench kıyaslama platformunda yer aldı.

Moto X4, 5 inçlik bir ekran ile listeleniyor ve Adreno 508 GPU özellikli, 2.2 GHz sekiz çekirdekli Qualcomm yongaseti ile çalışıyor. Bu, Snapdragon 630 yongasetinin Moto X4’egüç vereceğini gösteriyor. İşlemci, 3 GB RAM ve 16 GB dahili bellek ile birleşiyor.

Sızdırılan görüntü ve diğer söylentiler, Moto X4’ün çift arka kamera ile donatılmış olacağını ortaya koyuyor. GFXBench listesi, sensörlerinden birinin 12 megapiksel olduğunu öne sürüyor.  Cihazın ön kamerası ise 16 megapiksel.

Geçtiğimiz hafta, Moto X4’ün 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanına sahip olacağı açıklandı . Bu, Moto X4’ün 3 GB RAM + 16 GB depolama alanı ve 4 GB RAM + 64 GB depolama alanı versiyonları ile gelebileceği anlamına geliyor. Sızıntı ayrıca, Moto X4’ün 3000mAh’lik bir pil ile geleceğini de ortaya koydu. IP68 dereceli su ve toz geçirmez gövde ile birlikte gelmesi bekleniyor. ABD’deki Project Fi desteği ile Moto X4, kullanıcıların T-Mobile, Sprint ve US Cellular gibi farklı operatörler ile Wi-Fi hotspot’lar arasında kolayca geçiş yapmalarına izin verecek.

Kaynak: internetsihirbazi.com

hakkında Fatih Bıyıklı

Ayrıca Kontrol Et

Huawei 28,5 saniyede bir telefon üretiyor

Teknolojinin dev markalarından biri olan Huawei üretime hız kesmeden devam ediyor. Huawei, Songshan Lake’deki yerleşkesinin …

Almanya’da Bilgisayar Korsanları, Cumhurbaşkanı Steinmeier Dahil Birçok Siyasetçinin Kimlik Bilgilerini Çaldı

Almanya’da bilgisayar korsanları, Cumhurbaşkanı Steinmeier dahil önde gelen büyük siyasi partilerin neredeyse tamamına mensup siyasetçilerin …

iPhone 7 ve 8 Modelleri Almanya’da Resmen Yasaklandı

Alman mahkemesinin iPhone 7 ve 8 modellerinin Almanya’da yasaklanması için Qualcomm’dan 1,52 milyar dolar kefalet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir