İYİ Parti Sahaya İndi

Meral Akşener önderliğinde kurulan ve kısa süre önce kongresini yapan Şile İlçe Teşkilatı sahaya inerek, esnafı ziyaret etti.
İyi Parti İlçe Başkanı Kahraman Koç ve yönetimi geçtiğimiz hafta Üsküdar Caddesi esnafını ziyaret ederek, Ülke siyasetinde olduğu gibi “Şile siyasetinde bizde güçlü bir şekilde varız” dedi
Yeni bir parti, İyi bir kadro ve dinamik bir ruhla Şile’deki siyasete iyi bir şekilde girdiklerini ifade eden İlçe Başkanı Kahraman Koç, artık ülkede olduğu gibi Şile’de İYİ Partiye ihtiyaç vardı. Halkın ilgisi ve teveccühünden bunu da rahatlıkla görebiliyoruz. Bu ilgiye layık olabilmek adına elimizden geleni yapacağız. Herkese buradan çok teşekkürlerimizi iletiy0ruz” dedi.
Üsküdar Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret eden İYİ Parti, CHP Şile İlçe Örgütü de ziyaret etti. CHP Şişe İlçe Başkanı Şecaattin Güney İYİ Parti İlçe Başkanını karşılayıp, ayaküstü karşılıklı samimi bir havada kısa bir sohbet ettiler.
Soğuk havaya rağmen ziyaretlerini sürdüren İYİ Parti Şile İlçe Teşkilatı, yolda karşılaştıkları vatandaşlara da selam vererek, İYİ Parti hakkında ne düşündüklerini sordu. Bazı esnafların tereddütsüz kendilerini ve Meral Akşener’i desteklediklerini ifade etmeleri üzerine Başkan Kahraman Koç, “Başkanımız sizlerin sesini duyduğu için, sizin sesiniz olmak için bu partiyi kurdu. Hiç merak etmeyin seçimlerde her şey düzelecek, her şey çok İYİ olacak” dedi.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

KADEM EKŞİ ISTANBUL GAZETE VE HABERCİLER FEDERASYONUNA PROJELERİNİ ANLATTI

Cumhur İttifakı AK Parti’nin Maltepe Belediye Başkan adayı Kadem Ekşi, Istanbul Gazete ve Haberciler federasyonu …

Şile Gelecek Ve Saadet Partisinin Ortak Adayı; Cengiz Çetin

Gelecek Partisi ve Saadet Partisi Şile’de ortak aday çıkardı. İki partinin ortak Belediye Başkan Adayı …

Kabakoz Seyhan’la Güzelleşecek

Şile Kabakoz Mahallesi’nin genç ve çalışkan kızı olarak bilinen iş insanı Seyhan Acar, 31 Mart …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir