Saadet Partisi Tam Kadro Şile’de

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı önderliğinde 14 İlçe birlikte, Şile İlçe Teşkilatının ev sahipliğinde tam kadro Şile’ye geldi.
Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Dr Abdullah Sevim, İl Yöneticileri ve Anadolu Yakası İlçe teşkilatlarıyla birlikte Şile Ağva ve tüm köylerinde tam kadro sahaya indiler.
Şile İlçe Başkanı Selami Köse’nin ev sahipliğinde Olimpia Halı Saha Sosyal Tesislerinde sabah kahvaltısında bir araya gelen Saadet partililer, yeniden alanlara inmenin heyecanını yaşadılar.
Şile’de özlemle ve heyecanla bekleniyor.

Kahvaltı sonrasında ev sahibi olarak İlçe Başkanı Selami Köse partililere selamlama konuşması yaptı. Başkan Köse Milli görüş ruhu ve heyecanı Şile’de özlemle ve heyecanla bekleniyor. Bu nedenle bu gün her bir arkadaşımız farklı köylerimizde olacak. Bizlerde İl Başkanımızla birlikte olacağız ve artık bizlerden beklenen özlenen ruhu anlatmak için sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayacağız dedi.
Gelişmeler artık adım adım Saadet Partisinin ayak seslerinin duyulduğunu görüyor, duyuyoruz.
Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Abdullah Sevim’de konuşmasında şunları söyledi. “İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır anlayışıyla yola çıkmış olan, çalışan bir teşkilatız. Ne mutlu bizlere ki böylesine şerefli bir görevi bize nasip edildiğinden dolayı şükür ediyoruz” Başkan Sevim; “bilindiği gibi İslam dünyasında neredeyse kanamayan, kan akmayan, işgal edilmemiş, malları, canları, namusları, inançları tehdit altında olmayan ülkemiz ve insanımız kalmadı. Batılıların Ortadoğu diye isimlendirdikleri İslam Coğrafyasının çok önemli bir merkezi olan Irak, Suriye’ninde içinde bulunduğu bölge her gün oluk oluk kanın aktığı insanların evlerinin, barklarının üzerlerine yıkıldığı ve adım adım büyük Orta Doğu projesi diye isimlendirilen büyük İsrail’in kurulması için adımların atıldığı bir süreci yaşıyoruz. Bu süreci tersine çevirecek olan büyük İsrail’in kurulmasını engelleyecek olan tek ülke Türkiye’dir ve bunu da engelleyecek olan siyasi partide Saadet Partsidir. Allah şükürler olsun son gelişmeler artık adım adım Saadet Partisinin ayak seslerinin duyulduğunu görüyor duyuyoruz. Daha düne kadar bizi görmemek için her türlü gayreti sarf edenler bu gün bizi görmek zorunda olduklarını hissettiler ve Saadet Partisi artık Türkiye’nin gündemine oturdu” dedi.
İl Başkanı Abdullah Sevim konuşmasına şöyle devam etti, “araştırma şirketleri, Ülkemizi yönetenler, muhalefet partileri 2019 yılında yapılacak olan seçimlerde Saadet Partisinin ortaya koyacağı tavrın seçimlerin sonucunu belirleyeceğini hissettiler. 2019 yılında yapılması muhtemel olan Cumhurbaşkanlığı yada yeni adıyla Başkanlık seçimlerinde Saadet Partisinin belirleyeceği Milli Görüşlü bir adayın seçimlerde Türkiye’nin Cumhurbaşkanı olacak. Aynı zamanda Belediye Başkanlığı seçimlerinde de tüm Türkiye’de Saadet Partisi aynı başarıya imza atacak. Recai Kutan abimizin sayın Genel Başkanımıza ilettiği öngörüde şunu söyledi. Ben şu an Türkiye’de 1989 yılında esen rüzgarı görüyorum dedi.1989 yılında dönemin Anavatan Partisi bir guru ve kibir havasıyla seçimler girdi ve büyün Belediyeleri nerdeyse kaybetti işte 2019 yılında da Ak Parti’de aynı akıbete uğrayacak. Ak Partili Belediyelerin ortaya koyduğu şartlar, yönetim biçimi bizi ve halkımızı rahatsız ediyor, bunların gitmesi lazım bunların yerine tekrar, rüşvet alanda verende melundur inancıyla, düşüncesiyle olan insanlarımızın bu belediyeleri teslim alması lazım.
Elbette bu insanlarımız Saadet Partili insanlarımız olmalı. Biz değil de yerimize CHP gelirse hiçbir şey değişmez. Biz kendimize şunu inanarak söylersek önümüzdeki dönem Belediyeleri biz kazanacağız dersek bunun olmaması için bir sebep yok. Ortam buna hazır artık insanlar bir çare arıyorlar artık bunaldılar. İstanbul’umuz her geçen bir az daha yaşanmaz bir şehir haline getirildi ve getirilmeye devam ediliyor. Yıllar öncesinde İstanbul’umuz minareleriyle anılan, hatırlanan bir şehirdi ama şimdiye bakıldığında elli kat ve üzerinde olan binalarıyla hatırlanan bir şehir haline dönüştürüldü. Kendilerinin ifadeleriyle İstanbul’a ihanet edildi ve ihanete devam ediliyor. E madem ihanet ettiğiniz anladınız durdurun bu ihaneti. Ama yok tam tersine her geçen gün hızını artırıyorlar. Ama bu ihanetin son bulması İstanbul’u yeniden idare eden Saadet Partisinin olmasıyla mümkündür. Adeta İstanbul’da ve tüm Türkiye’de adeta seferberliğe ihtiyacımız var gece gündüz demeden insanlarımıza ulaşarak Ülkemizin içinde bulunduğu problemleri, sıkıntıları onların anlayacağı bir dille anlatmak asri görevimiz olmalıdır” dedi.
Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Abdullah Sevim’in konuşmasının ardından partililer Şile’nin 57 köyüne dağılarak Saadet Partisi vatandaş buluşmasını gerçekleştirdi. İl Başkanı ve İlçe Başkanı ve beraberindeki bir diğer Saadet Partili grupta esnaf ziyareti yaptılar.
İl Başkanı Abdullah Sevim İlçede yayın yapan gazeteciler ile bir araya gelerek onlarla da görüş alışverişinde bulundu.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

KADEM EKŞİ ISTANBUL GAZETE VE HABERCİLER FEDERASYONUNA PROJELERİNİ ANLATTI

Cumhur İttifakı AK Parti’nin Maltepe Belediye Başkan adayı Kadem Ekşi, Istanbul Gazete ve Haberciler federasyonu …

Şile Gelecek Ve Saadet Partisinin Ortak Adayı; Cengiz Çetin

Gelecek Partisi ve Saadet Partisi Şile’de ortak aday çıkardı. İki partinin ortak Belediye Başkan Adayı …

Kabakoz Seyhan’la Güzelleşecek

Şile Kabakoz Mahallesi’nin genç ve çalışkan kızı olarak bilinen iş insanı Seyhan Acar, 31 Mart …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir