AYGAD Yeni Merkezinde Çalışmalarına Başladı

Kısa bir süre önce Sultanbeyli’ye taşınan AYGAD, yeni yönetim merkezinde ziyaretleri kabul etmeye başladı. İstanbul Anadolu Yakasında basın mesleğini ifa eden kişi ve kurumlardan oluşan AYGAD, çalışmalarına hız verdi. Sultanbeyli’deki yeni adresinde çalışmalarına başlayan AYGAD, ziyaretçi akınına uğruyor.
AYGAD yeni yerinde
Yıllardır, gazetecilerin haklarını savunmak, birlik ve beraberlik oluşturmak için mücadele eden AYGAD, yönetim merkezini Sultanbeyli’ye taşıma kararı almasının ardından hummalı bir çalışma başlatıldı. Sultanbeyli’nin merkezi noktasında çok güzel bir hizmet merkezi hazırlandı. AYGAD yeni merkezinde misafirlerini kabul etmeye başlaması ile birlikte ziyaretçi akınına uğradı. Anadolu Yakası Gazeteciler Cemiyeti AYGAD Sultanbeyli’deki yeni hizmet merkezinin tamamlanmasının ardından İstanbul ili ve İlçelerinden bir çok ziyaretçinin hayırlı olsun ziyaretlerine sahne oldu. Siyasi parti il ve ilçe başkanlarının yanı sıra Bölgenin önde gelen iş adamları, fikir ve kanaat önderleri de AYGAD’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
AYGAD hak ettiği yere en kısa sürede gelecek.
Anadolu Gazeteciler Cemiyeti AYGAD üyeleri ve yönetim kurulunda görev yapan gazetecilerinde ev sahipliğini yaptığı ziyaretlerde gazetecilerin mevcut durumları, yaşadıkları zorluklar ve hizmet kaliteleri de değerlendirildi. Misafirleri, AYGAD yönetimi adına karşılayan Ahmet Işıkdağ, misafirler ile yaptığı sohbetlerde gazetecilerin hizmet şartlarının zorluklarına değinerek gerekli iyileştirilmelerin yapılabilmesi adına çalışmalarda bulunduklarını, “ Tüm gazeteci meslektaşlarımız adına kurumsal faaliyetlerimizi daha etkin bir biçimde sürdürebilmek için gerekli hazırlıkları yapıyoruz. Yeni hizmet merkezimiz bu çalışmaların başlangıç noktası olmuştur.
AYGAD bir meslek birliği ve Sosyal Toplum Örgütü olarak hem meslektaşlarımız için, hem de toplumumuzun özgür, tarafsız ve doğru habercilik ile doğru yönlendirilip bilgilendirilmesi açısından üzerine düşen tüm görevleri eksiksiz olarak yerine getirecektir. Bunun için Tüm siyasi partilerimizden kanaat önderlerimizden ve iş adamlarımızdan gereken desteği göreceğimizden şüphemiz yoktur. Bölgemizdeki tüm siyasi ve toplum kuruluşları hizmet merkezimizde basın açıklaması yapabilirler. Toplumumuzun bilgi alma özgürlüğünü sonuna kadar kullanmasından yanayız. Bu amaçla hizmet etmeye devam edeceğiz. İnanıyorum ki AYGAD yapacağı faydalı hizmetler ile hak ettiği yere en kısa sürede ulaşacaktır. Birlik ve beraberliğimizi muhafaza ettiğimiz sürece güçlü hayırlı hizmetlerde bulunabiliriz. Teveccüh göstererek bizleri ziyaret edip hayırlı olsun dileklerinde bulunan bizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize şükranlarımı sunuyorum.” Dedi
AYGAD yeni hizmet merkezini ziyaret edip hayırlı olsun temennisinde bulunan misafirler ile hoş sohbetlerin yaşandığı gözden kaçmadı. Samimi bir havada gerçekleşen ziyaretler esnasında misafirler, Basın’ın özellikle bulunduğumuz bu dönemde önem ve gerekliliğinin çok daha açık bir şekilde anlaşıldığını vurgulayarak “Meslek ahlakına sahip dürüst gazeteci ve basın mensuplarının ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Meslek birliği olarak AYGAD’ın bu alandaki büyük bir boşluğu dolduracağına inanıyoruz. Ülkemizde siyasetçiler hep taraf medyadan şikayet etmekteler. Ancak yerel medyanın bu anlamda en büyük alternatif güç olduğumu maalesef göz ardı ediyorlar. İnsanlarımız yerel gazeteciler ile her an yan yana olabiliyor ve toplumun sinir uçları gibi hareket ediyorlar.
Yerel basının en büyük gücü, halk ile yan yana olmasından kaynaklanmaktadır. Ancak bunun su istimal edildiği durumları da üzülerek görmekteyiz. AYGAD ilkeli duruşu ile bu su istimalleri kabul etmediğini yaptığı faaliyetlerle bizlere göstermiştir. Saygı duyulan bir meslek birliği ve sivil toplum kuruluşu olduğunuzu görüyor, takdir ediyoruz. Basınımızın kuvvetlenmesi adına yapacağınız çalışmalarda yanınızda yer almaktan mutluluk duyacağız. Yeni hizmet merkeziniz bizler içinde güç olacaktır. Hepimize hayırlı olsun” temennisinde bulundular.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Ümraniye’de 9 Taksi Durağı Açıldı

*Taksicilerin hizmet kalitesini artıracağı, vatandaşların daha modern ve işlevsel hizmet alacağı 9 taksi durağının açılışı …

Karamandere Camisinin Temeli Atıldı

Karamandere Ekrem Özbilgin Camii Temel Atma Töreni Gerçekleşti Karamandere Mahallesine inşa edilecek olan projelendirilme ve …

Ümraniye’nin İlk Çocuk yun Sokağı Açıldı

Çocuk Oyun Sokağı ve Muhtarlık Binası Açıldı Ümraniye Belediyesi tarafından 2 bin 464 metrekare alan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir