İyi Parti Genel Başkanı Yerel Basınla Buluştu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Yerel Basını ile kahvaltıda bir araya geldi.
İlk kez bir Genel Başkanın yerel gazetecilerle bir araya gelerek, onların sorunları ve görüşlerini aldı. İstanbul’un çeşitli ilçelerinden kahvaltılı programa katılan yerel gazetecilere aynı zamanda İlçe Başkanları ve yöneticileri de eşlik etti.
İstanbul Yeşilyurt’ta yerel gazetecilerle bir araya gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener; Ben yerel basını, sizleri çok iyi tanıyor ve sıkıntılarınızı biliyorum. Sizden duymak istediğim ve sizlerle yeniden tanışmak ve görüşmek için bu kahvaltıyı düzenledik. Buyurun sizleri dinliyorum’’ dedi.
Toplantıda konuşan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener önemli açıklamalar yaptı.
Akşener:“1997 yılında büyük bir karartmayla karşılaşmış bir insan, bir siyasetçiyim. O yıllarda 3. Bölge Milletvekili olarak görev yapıyorduk 97’li yıllardan 99’lu yıllara pergelimizin turu bozulunca hedef yerel medya oldu hem gazeteler, hem televizyonlar oldu. O yıllardan bu zamana yerel medyanın sorunlarıyla ilgilenmeye bir insan olarak her zaman gayret gösterdim. Ancak belirtmek isterim ki bu günün Türkiye’sinde benzer bir sorun ile karşı karşıyayız. Bu durum hem sizler için ayrıca biz siyasetçiler içinde önemli bir konudur.
İSTANBUL PROGRAMININ İLK BULUŞMASINI YEREL GAZETECİLER
İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener; Bu gün İstanbul’a 80 Genel İdare Kurulu Üyemiz, Genel Başkan Yardımcılarımızla ve diğer yöneticilerimizle İstanbul doğumlu ve İstanbul da hayatını sürdüren kurucular kurulu üyelerimizle birlikte 39 İlçenin her yerinde sokak sokak, cadde cadde, hane hane, kapı zilleri çalarak İstanbul halkımızla kavuşmak üzere yola çıkıyoruz. İstanbul programının ilk buluşmasını yerel gazeteciler ile bir araya gelerek başlattık 5 gün boyunca İstanbul’da yoğun bir program gerçekleştireceğiz ve diğer büyükşehirlerimizde de bu programlarımızı aynen oralarda da sürdüreceğiz ”dedi.

TAYYİP BEYİN AĞZINDAN HİÇ DUYDUNUZ MU, MERAL AKŞENER FETÖCÜ DİYE?

Yaptığı konuşma sonrası bir gazetecinin malum yapıyı ile adlandırılmanız konusunda görüşleriniz nedir sorusuna Akşener çok sert cevap verdi. “Siz malum yapı dediniz ben daha açık söyleyeyim, beni ve arkadaşlarımı başından itibaren fetöcülükle suçladılar. Kim suçladı? Troller suçladı. Siz Tayyip Beyin ağzından hiç duydunuz mu Meral Akşener Fetöcü diye?
Yetkili bakanlılarından duydunuz mu, Hayır, duymadınız bunun anlamı şu:
Eğer bu ülkeyi yönetiyorsanız ve biri için “Fetöcü” derseniz gereğini yapmak zorunda kalırsınız. Benim dokunulmazlığım yok ve başından itibaren söylüyorum. Elinde bilgisi, belgesi, bu konuda delili her neyi olan varsa gidip savcılarla görüşmüyorsa onlar hem iftiracıdır, korkaktır, şerefsizdir.Ben bunu iki buçuk yıldır söylüyorum nasıl bir Devlettir ki bu aşağıda konuşan vırvırcılar, dırdırcılar konuşuyor ama bu Devletin Polisi Savcısı hareket geçmiyor.Peki hangi o dırdırcı siyasetçiler diyebilir ki benim sülalemde yok, yedi göbek sülalemde yok hadi desinler anlını karışlarım. Kiminin damadı kaçak, kiminin kızı kaçak, kiminin gelini kaçak, kiminin oğlu kaçak. Eski İç İşleri Bakanı olarak; Devletin bir işleyişi vardır. O ciddiyet şudur istinat edilen suçu araştırır. İstinat eden, iftara eden her kimse gider konuşur elindeki bilgileri, belgeleri verir ve gereği yapılır ama iki buçuk yıldır dırdır eden vıy eden bir sistem var ve hareket etmeyen bir yapı var dedi.



hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

KADEM EKŞİ ISTANBUL GAZETE VE HABERCİLER FEDERASYONUNA PROJELERİNİ ANLATTI

Cumhur İttifakı AK Parti’nin Maltepe Belediye Başkan adayı Kadem Ekşi, Istanbul Gazete ve Haberciler federasyonu …

Şile Gelecek Ve Saadet Partisinin Ortak Adayı; Cengiz Çetin

Gelecek Partisi ve Saadet Partisi Şile’de ortak aday çıkardı. İki partinin ortak Belediye Başkan Adayı …

Kabakoz Seyhan’la Güzelleşecek

Şile Kabakoz Mahallesi’nin genç ve çalışkan kızı olarak bilinen iş insanı Seyhan Acar, 31 Mart …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir