Yıldız’ın Saati 7 Mayıs 2018 Konuk: Murat Tonbul

Şile Muhtarlar Dernek Başkanı Murat Tonbul, Yıldız’ın Saati programına konuk oldu.
Her hafta Pazartesi günleri Kanal 34 yayınlanan ve Yasemin Eryıldız’ın sunduğu Yıldız’ın Saati’ne konuk olan Şile Muhtarlar Dernek Başkanı Murat Tonbul, “ köy muhtarlarının mesai saati yoktur” dedi.
İstanbul’un en kalabalık muhtarına sahip olan Şile’yi, Şile Muhtarlar Dernek Başkanı ve aynı zamanda Şile Kabakoz Köyü muhtarı da olan Murat Tonbul, Muhtarlar Derneği Federasyonuna üye yaptı. Başkan Tonbul, düşüncelerini şöyle ifade etti; “ İstanbul’un en kalabalık muhtarına sahip olan bir ilçeyi, 22 ilçenin kayıtlı olduğu bir Federasyona kayıt ettirerek büyük bir aileye girmiş olduk. Ben Şile isminin geçtiği her yerde anında kendime çeki düzen veririm. Çünkü Şile isminin geçtiği yerde bizlerde Şile’yi temsil ettiğimizi düşünerek, en iyi şekilde görüntü vermeye çalışırız, bu bizim şiarımız” dedi.
Eğitimci kimliği ile de programda konuşan Muhtar Tonbul, saygılı ve başarılı bir nesil yetiştirmek, geleceğe miras bırakmaktır” dedi.

murat, tonbul, muhtar, kabakoz, yıldız, saat

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Soru Yorum 12 Şubat 2018

İbrahim Erdem Karabulut’un Sunduğu Soru Yorum Programının Konuğu Gazeteci Yasemin Eryıldız https://www.youtube.com/watch?v=IQAibaTxrYA

Yıldız’ın Saati 05 Mart 2018

Gazeteci Yazar Yasemin Eryıldız’ın sunduğu Şigön Yön. Kur. Bşk Sema Odabaş’ın konuk olduğu programda Şigön’ün …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir