Ordulular Derneğinden Anlamlı İftar

Şile Ordulular Derneği geleneksel iftar programı dernek merkezi önünde verilirken, ardından Zeytindalı Futbol Müsabakası final maçı yapılarak, kupa törenini gerçekleştirdi.
Şile Ordulular Derneği İftar Programı hazırlıkları saatler öncesinden başladı. Akşam saatlerinde alanı dolduran konuklar, iftar saatine kadar Kur’an-ı Kerim tilaveti dinlendi. Okunan akşam ezanının ardından oruçlar açıldı.
İftar Programına Şile Kaymakamı Salih Yüce, Garnizon Komutanı Albay Ali Beşir, Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, Ordulular Federasyon Başkanı Celalettin Dervişoğlu, CHP Şile İlçe Başkanı Şecaattin Güney ve yönetimi, MHP İlçe Başkanı Mustafa Pıçak ve yönetimi, İYİ Parti İlçe Başkanı Kahraman Koç ve yönetimi, meclis üyeleri, STK temsilcileri, Ak Parti İlçe yönetimi, milletvekili adayları ve aday adayları Ordulular ve Ordu’ya gönül verenler katıldı.
Yaklaşık 2000 kişinin katıldığı iftar programında konuşan Dernek Başkanı Durmuş Gümüş, “göreve geldiğimiz günden beri dernek işleri gönül işleridir dedik ve biz bu işe gönlümüzü koyduk yönetimimizle birlikte. Bir olduğunuz zaman her şey başarılıyor biz buna inandık. Amacımız diğer derneklere de örnek olmak, sadece derneğin adını kullanmayıp devamındaki sosyal yardımlaşmayı lütfen unutmayalım ve bu doğrultuda çalışma yapalım. Tüm katılımcılara, destek ve emek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Garnizon Komutanı Albay Ali Beşir’de bir konuşma yaptı. “Ramazanlar mübarek aylar, İslam coğrafyasından başka hiçbir yerde böyle güzellikler yaşanmıyor, bütün duygular birleşiyor, insanlar nefsane arzularından uzaklaşıyor ve bu gördüğümüz güzel tablo meydana çıkıyor. Allah eksik etmesin ve herkesi korusun. Durmuş kardeşimin güzel bir sözü var. “ Ordu nerdeyse, ordu orda” sağolsun, Varolsun, Ordulular’a teşekkür ediyorum” dedi.
Ordu Dernekler Federasyonu Celalettin Dervişoğlu’da konuşmasında , “genç ve dinamik başkana ve yönetimine, bundan önceki yönetimlere çok teşekkür ediyorum” dedi.
Belediye Başkanı Can Tabakoğlu’da; “bu yurdun her yöresi, her kültürü ayrı bir güzel, biz Ordulu hemşerilerimizden razıyız, Allah’ta razı olsun bu kutlu güzel günlerde, Rabbim birliğimizi daim eylesin” dedi.
Şile Kaymakamı Salih Yüce’de; benim bir yanım Ordulu, bir yanım Şileli, burada da hem Ordulu hemşerilerim, hem Şileli dostlarım yanımda. Bu benim için büyük bir mutluluk, büyük bir bahtiyarlıktır” dedi.
ŞAMPİYON ORDULULAR DERNEĞİ
Konuşmaların ardından Mehmetçik vakfına bağışlanmak üzere Orduspor forması verilerek bağış toplandı ve ardından Halı Saha Spor Tesislerinde “Zeytindalı Müsabakasının final maçı oynandı.
Bol gollü olan ve heyecan içinde izlenen maç sonunda ORDULULAR DERNEĞİ ERKOSA SPORU 7-6 YENEREK ŞAMPİYON OLDU.

?

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Susurluğa Çıkartma Yaptı

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney,  Cumhuriyetin kuruluşunun 100.Yıl Etkinlikleri kapsamında, İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu …

Cumhuriyetin 100. Yılı Ümraniye’de Coşkuyla Kutlandı

Ümraniye Belediyesi Cumhuriyetin 100. Yılında binlerce vatandaşın katılımıyla Alemdağ caddesinde fener alayı yürüyüşü gerçekleştirdi. Başkan …

“Gazeteci Kenan Gülerci’nin İlk Kitabı ‘Irak Türkmen Siyasi Hareketi’ Yayınlandı ve Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’a Takdim Edildi”

Gazeteci Kenan Gülerci’nin “Irak Türkmen Siyasi Hareketi” adlı kitabı, Türkmenlerle ilgili önemli bir çalışma olarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir