AYGAD İftarda Buluştu

AYGAD, Sultanbeyli Belediyesi Aydos Sosyal Tesislerinde yoğun katılımlı bir iftar programı gerçekleştirdi.
Sultanbeyli Belediye Başkan Yardımcısı Muhammed Çimen’in de katıldığı iftar programına, AYGAD yöneticileri ve üyeler katıldı. Anadolu Yakası Gazeteciler Cemiyeti Aydos Sosyal Tesislerinde okunan akşam ezanıyla birlikte oruçlarını açtılar. Gazeteciler, birlik ve beraberliğin, dayanışma ve bir arada iftar açmanın mutluluğunu yaşadılar.
DİLİMİZ KALEMİMİZ
Yapılan iftarın ardından bir konuşma yapan AYGAD Başkan Vekili Ahmet öncelikle tüm meslektaşlarına ve katılımcılar teşekkür etti ve şöyle devam etti, “Yardımlaşmanın, dayanışmanın, cömertliğin, şefkatin, merhametin vücut bulduğu aydır Ramazan ayı. İftar sofralarında inşa edilen manevi kültürlerle kalplerimize huzur, yüreklerimize sıcaklık, bakışlarımıza umut hakim olur bu ayda. Ne var ki idrak ettiğimiz bu ayda savaşın, yoksulluğun ve sefaletin pençesine düşmüş Müslüman kardeşlerimiz için aynı şeyi söylemek maalesef çok zordur. Ülkemizde, coğrafyamızda ve dünyada yaşanan haksızlıkları ve zulmü görüyoruz. Bu zulmü elimizle düzeltmemiz belki mümkün değil. Ancak bizim dilimizde kalemimizdir. Nerede bir haksızlık ve zulüm söz konusu ise orada kalemimiz dilimiz olmalı. Her zaman doğrunun, mazlumun yanında dimdik durabilmeyi ve kalemimizi konuştururken hakkı ve haklıyı söyler söylemlerden olmak dileğiyle iftarımıza katıldığınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
HER YERE ULAŞMA İMKANINA SAHİPSİNİZ
Sultanbeyli Belediye Başkan Yardımcısı Muhammed Çimen’de yaptığı konuşmada; “maneviyatı yüksek böyle bir akşamda gazetecilerle birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, AYGAD’a teşekkür etti ve şöyle devam etti; “ Sultanbeyli’deki tapu sorununun çözümünde son aşamaya gelindi. Bu çalışmalarımız sırasında bize destek verecek, güç verecek ve yardımcı olacak kurumların başında gazeteci arkadaşlarımız geliyor. Bu arkadaşlarımız; bizim, kamu görevlilerinin gidemedikleri yerlere, ulaşamadıkları yerlere her zaman ulaşma imkanına sahipler. Burada gördükleri eksikleri ve yapılması gerekenleri bize bildirdiklerinde biz de süratle gerekli çalışmaları yapacağız” ifadelerini kullandı.
İftar programı çay sohbeti ile devam ederken, çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

AYGAD İftarda bir araya geldi

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Susurluğa Çıkartma Yaptı

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney,  Cumhuriyetin kuruluşunun 100.Yıl Etkinlikleri kapsamında, İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu …

Cumhuriyetin 100. Yılı Ümraniye’de Coşkuyla Kutlandı

Ümraniye Belediyesi Cumhuriyetin 100. Yılında binlerce vatandaşın katılımıyla Alemdağ caddesinde fener alayı yürüyüşü gerçekleştirdi. Başkan …

“Gazeteci Kenan Gülerci’nin İlk Kitabı ‘Irak Türkmen Siyasi Hareketi’ Yayınlandı ve Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’a Takdim Edildi”

Gazeteci Kenan Gülerci’nin “Irak Türkmen Siyasi Hareketi” adlı kitabı, Türkmenlerle ilgili önemli bir çalışma olarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir