“En Önemli Sorunumuz Adalet”

İYİ Parti 1. Bölge Milletvekili Adayı Yücel Coşkun Kanal 34’te yayınlanan Yıldız’ın Saati Programında çarpıcı açıklamalarda bulunarak, “Türkiye’nin en önemli meselesi; önceden olsa işsizlik derdim, bugün çok daha fazlasıyla birlikte ADALET” diyorum” dedi.
Kanal 34’ te yayınlanan ve Yıldız Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Yasemin Eryıldız’ın hazırlayıp sunduğu “Yıldız’ın Saati” nin 28 Mayıs Pazartesi günkü konuğu İYİ Parti 1. Bölge Milletvekili Adayı Yücel Coşkun oldu.
Yücel Coşkun, programda çarpıcı açıklamaları ile dikkat çekerken, “önemli olan ablanın Cumhurbaşkanı seçilmesidir” dedi.
Yücel Coşkun MHP’de başladığı siyasi hayatına çeşitli kademelerde görev yaptıktan sonra bir süre önce Çekmeköy MHP İlçe Başkanlığından ayrılarak daha sonra kurulan ve aynı zamanda kurucularından olan İYİ Parti 1. Bölge’den Milletvekili adayı oldu.
Yücel Coşkun yeni bir parti kurulması için bizlere büyük baskı geldi, anket sonuçlarımız bize bu parti kurulma aşamasında bizim nerede olduğumuzu göstermeye başladı, hanımefendiye çok baskı geliyordu ve sonra bir partileşme sürecine girdik, çok şükür de girmişiz. Halkın teveccühünü görüyoruz, korkunç ilgi alaka var. Tahmin edemeyeceğiniz oy oranları ile karşılaşabilirsiniz” dedi.
Bir partinin liderine mi, ideolojisine mi bakılıyor sorusuna ise; ikisi de önemlidir fakat ilk edapta özellikle yeni kurulan bir partinin öncelikle yüzde yüz lideri önemlidir fakat eski bir parti ise kadro ve projeleri önemlidir” dedi.
İYİ Parti 1. Bölge Milletvekili Adayı Yücel Coşkun yaptığı açıklamalarda “size göre bugün Türkiye’nin en büyük sorunu nedir, neyi değiştirmek istersiniz sorusuna ise; “önceden çok rahat cevap veriyorduk buna, işsizlik ve terör denilirdi. Artık 15 yıldır bunu diyemiyoruz bugün en büyük sorun toplumsal ayrışma oldu. Dün beraber olanlar bugün bir araya gelemiyorlar. En az güvenilen yerlerden biri şuan yargı, yani 1. Sorunumuz adalet, adaletin ve hukukun üstünlüğünün olmadığı yerde ne yatırım yapabilirsiniz, ne terörü engelleyebilirsiniz, yargı ve bağımsız medyanın olmadığı yerde de hiçbir şeyi düzeltemeziniz” dedi.
Programın sonlarına doğru İYİ Parti 1. Bölge Milletvekili Aday adayı ve aynı zamanda yol arkadaşı Hüseyin Özgür stüdyoya gelerek, Yücel Coşkuna sürpriz yapıp destek verdi.
Özgür; “biz hep birlikte bu yola çıktık, ablaya inandık, önemli olan hepimizin vekil adayı olması değil, önemli olan içimizden birilerinin aday olmasıydı ve Yücel kardeşimizde aday oldu, bizde yanındayız tüm gücümüzle elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. 2,5 yılda çok şey yaşadık, çok anılar biriktirdik, kader birliği yaptık. Bu öyle basit bir şey değil, bizim öyle egolarımız olamaz, arkadaşlarımız vekil olduğu anda bizimde bir odamız var demektir” dedi. Programda zaman zaman keyifli ve esprili sohbetler dikkat çekti.

İYİ Parti 1. Bölge Milletvekili Adayı

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

KADEM EKŞİ ISTANBUL GAZETE VE HABERCİLER FEDERASYONUNA PROJELERİNİ ANLATTI

Cumhur İttifakı AK Parti’nin Maltepe Belediye Başkan adayı Kadem Ekşi, Istanbul Gazete ve Haberciler federasyonu …

Şile Gelecek Ve Saadet Partisinin Ortak Adayı; Cengiz Çetin

Gelecek Partisi ve Saadet Partisi Şile’de ortak aday çıkardı. İki partinin ortak Belediye Başkan Adayı …

Kabakoz Seyhan’la Güzelleşecek

Şile Kabakoz Mahallesi’nin genç ve çalışkan kızı olarak bilinen iş insanı Seyhan Acar, 31 Mart …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir